Nieuwe ImseVimse zwemluiers en bandana slabbers 

De zwemluier van ImseVimse is een fijne toevoeging aan onze collectie. Ze zijn behalve ecovriendelijk en praktisch ook nog eens erg fijn om te dragen voor de kleine man. Geen zware wegwerp waterluier en extra zwembroek om deze tegen te houden. Met de zwemluier van ImseVimse is dit allemaal niet nodig. En moet de kleine een plasje doen? Dat komt in het absorptiegedeelte van de zwemluier terecht. Een grote boodschap doen kleine kinderen zelden in de zwemluier en komt het voor, geen paniek voor drijvende drolletjes. Ook dit kan worden opgevangen door de zwemluier. Het advies is wel om zo snel mogelijk te verschonen, ook ivm hygiene in het water. 

De pre-historie en flower-power op een zwemluier

Voor het aankomende vakantieseizoen en het buiten zwemmen heeft ImseVimse een nieuw printje toegevoegd aan de jongenscollectie. Geen visjes of watertaferelen, maar een verrassende en zeer coole print. Deze zwemluier brengt je terug naar de prehistorie. In de tijd dat de dino's nog op deze aardbol voorkwamen. Alleen de lieve en ondeugende dino's zijn geselecteerd en dansen nu rond op de zwemluier Green Dino. Hoe stoer is dat! Uit de bestaande collectie hebben we Blue Hawaii togevoegd aan de shop. Dit is een printje wat je lekker in de vakantiestemming brengt. Hawaii heeft een beetje old school mentaliteit en de VW bus en Caddilac mogen dan ook niet ontbreken. 

Wij hebben nu ook een filmpje op You Tube gevonden waarbij een Engelse Mom de voordelen van de ImseVimse zwemluier presenteert. Leuk om te zien, zeker als je minder bekend bent met het product.

Nieuwe kwijlslabbers

De zoveelste wisseling van het shirtje en romper doordat deze door het kwijlen doorweekt zijn geworden. Het kan een bijkomende ergenis zijn van de ouders door de stijgende wasberg en toenemende kleertjes in de kledingkast. Drie x per dag verschonen betekent een grotere collectie aan kledingstukken. De bandana slab is een uitkomst. Je hoeft dan alleen maar de slab te vervangen. En eigenlijk is het wel leuk als je weer een ander vrolijk printje om mag doen. De bandana slabber van ImseVimse bestaat uit drie lagen waaronder een absorpsielaag en een laatste laag met polyester coating om doorlekken te voorkomen. De hippe slabbers die toegevoegd zijn aan de collectie is Anker, Ster en natuurlijk de coole aapjes. 

Zwemluier Green DinoBlue HawaiiBandana slab AapjesImse Vimse Green Stars