"Sttt, wat hoor ik daar?" Is het een beer, tijger of een lieve teckel?

Eindelijk arriveert er een grote doos met vrolijke kleurtjes en nieuwe prints uit Engeland; De najaarscollectie van Toby Tiger 2015! Het is een kleinere collectie dan gebruikelijk. Toby Tiger komt met een aantal nieuwe applicaties waar wij de oude nog van hebben. Eerst even schoon schip maken in de shop en dan is het weer ruimte voor meer uitbereiding. We hopen nog een kleine nabestelling te doen zodat we naast een coole dino ook zijn vegetarische soortgenoot, de bronto, mogen verwelkomen. Ook de tijger is niet nieuw. Hoe kan het ook anders dan dat deze weer terug komt in de collectie met een naam als Toby Tiger. Hij is al wel verkrijgbaar bij Apenkopje als jumpsuit, maar nog niet als shirt. De nieuwe tijger ziet er een stuk liever uit met zijn boevensnoetje en loopt niet door naar de achterzijde van het shirt. Het is en blijft een echte krijger tijger! Grrrr

Print versus applicatie op jumpsuits

In het voorjaar is Toby Tiger heel succesvol gestart met de olifantjes als print op een jumpsuit. Voor de najaarscollectie hebben we Blue Farm toegevoegd aan de shop. Deze ontzettend leuke Old Mac Donald-achtige stijl hebben we wat breder neergezet. Behalve de jumpsuit vind je Blue Farm ook terug als dekentje, mutsje of bandana slabber. Op deze manier kun je ook zelf een vrolijk kraampakketje samenstellen. Van de olifantjes als printversie is nu ook het dekentje beschikbaar.

Honingtopper

Wij zijn helemaal gek op deze nieuwe aanwinst, de beer! Hij is zowel op jumpsuit als op longsleeve te bewonderen. De beer is een applicatie en bestaat uit verschillende stukjes stof die erop zijn genaaid. Op de jumpsuit is het meer een berenkop en op het shirt is de beer uitgebreid met een berenlijf. Of deze beer nu lief is, ondeugend, ondernemend of gewoon lekker lui! Met een potje honing is hij heerlijk zoet. Een leuke aanwinst binnen de collectie van Toby Tiger.

Regen- en winterjassen

Eigenlijk hadden we besloten om geen typische seizoensartikelen meer te verkopen, maar deze twee sprongen zo in het oog. De winterjas met stoere krokodillenprint is zo'n leuke en bijzondere jas voor boys vanaf maat 92 en ook de teckels op de nieuwe regenjas is een leuke aanvulling voor de dino. De laatste dinojassen zijn nog te zien in de shop zolang de voorraad strekt.

Al met al een leuke aanvulling op de reeds bestaande collectie van Tobt Tiger. In het voorjaar pakken we wat groter aan met zowel shirts als nog nieuwe longsleeves. Wij verklappen niks, wacht maar af....

 

Toby Tiger jumpsuit AW15Toby Tiger jumpsuit AW15 BeerToby Tiger jumpsuit AW15 Blue Farm