Hippe houten accessoires voor de kinderkamer

We zoeken de mooiste en leukste spulletjes voor de kinderkamer. Het hippe eco merk Carrots and Peas slaagt hier met vlag en wimpel in. De serie 'Friends of the Forest' bestaat uit twee mobiels en een bijzondere slinger waarin hert, bever, eekhoorn, kikker, konijn en vos centraal staan. Wie kent niet deze leuke en grappige bosdiertjes? Misschien heb je ze zelfs wel eens ontmoet tijdens een bezoek aan het bos. Kinderen zijn er gek op! Is het niet prachtig als de kleine meneer of jongedame deze diertjes boven de wieg heeft hangen. De dansende beestjes zorgen ervoor dat hij of zij snel in dromenland is. Hout heeft een natuurlijke en rustgevende uitstraling en is bij uitstek geschikt als kinderkameraccessoire. Maak kennis met de dansende bosdiertjes van de mobiel, de mobiel familie Uil of de unieke houten vlaggetjes met een uitsnede van de zes bosdiertjes.

Eco van eigen bodem

Het merk Carrots and Peas maakt producten die verrassend en verfrissend zijn en net iets anders dan de rest. Hiermee maken ze de wereld net ietsje gezelliger. De diertjes zijn door een laser uit berken triplex gesneden. Hierdoor ontstaat er een donker ‘smokey’ randje van het branden langs de uitsnede. Dit geeft deze serie een prachtige authentieke uitstraling. En dit allemaal van eigen bodem! Alle producten worden in Nederland vervaardigd.

Apenkopje is gericht op jongens, maar deze prachtige houten decoraties voor de kinderkamer zijn zeker net zo geschikt voor de kleine mevrouwtjes.

“The most beautiful things in the world
 cannot be seen or touched, they are felt with the heart”

The little prince


Neem snel een kijkje bij de mooie spulletjes van Carrots and Peas.