nOeser

 

Jong & hip voor de allerkleinsten tot een beetje dreumes -
Be Nutty, Be Nice, Be nOeser!

 

Het doet een beetje Scandinavisch aan, maar niets is minder waar. Dit merk nOeser is er eentje die op onze eigen Hollandse klei is ontstaan. De inspiratie voor dit merk is allesbehalve Nederlands. Je maakt een reis door verschillende continenten als Afrika, Zuid-Amerika en Australie. Annuska's verwonderingen over deze continenten zie je terug in de prints die zijn gebruikt voor de collectie Be nutty, be Nice en Wonder in de Wild. Wonder in de Wild wordt verwacht in November. Dat wordt weer smikkelen en smullen.

Een knipoog naar de natuur
De afbeeldingen die worden gebruikt zijn speels en humoristisch. Ze zijn met een knipoog naar de natuur en omgeving ontworpen. Een beetje nutty moet het natuurlijk ook wel zijn, want dat is waar nOeser voor staat. Een collectie moet leuk zijn, maar ook een beetje gek. In deze opzet zijn ze dubbel en dik geslaagd. Wij zijn nu al stapelverliefd geworden op de eigenzinnige kledinglijn voor baby en dreumes. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. nOeser geeft een klein duwtje in de rug door de uitdagende en avontuurlijke outfits.

De slaapjurk is persoonlijk mijn favoriet. Hier doen je de kleine slapertjes echt een plezier mee. Dit is een bijzonder kledingstuk wat je nog niet veel tegen komt. De pakjes en jumpsuits zijn ook geweldig. De hele collectie is stoer en vrolijk. Heerlijk eigenwijs! Verkrijgbaar in de maten 50-56, 62-68, 74-80 en 86-92. En zeker niet onbelangrijk; 100% biologisch katoen en GOTS gecertificeerd.

nOeser is verkrijgbaar in onze webshop vanaf 1 augustus 2014. De Be Nutty, Be Nice collectie is de eerste collectie en wij zijn er vanaf begin af aan bij. Apenkopje is ook best een beetje 'nutty' dus dit merk past heel goed bij elkaar. Geniet van de avonturen van Jimmy de Jeep en Mika de Monkey.