Nosh Organics - Voor een lang en happy leven

Het Finse merk Nosh kwam vorig jaar al bij ons in de picture. Een prachtig merk met een kleine, maar mooie collectie. Dat zijn merken naar ons hart. Nosh heeft een heel eigentijdse collectie met hippe, eigentijdse prints en applicaties. Ook de afwerking is fantastisch. Elk kledingstuk is met oog voor detail ontworpen en dat kun je zien.

Spaaraapje voor Nosh

Ik heb er lang op moeten wachten voordat Nosh toegevoegd kon worden aan de shop. Twee seizoenen heb ik al aan me voorbij moeten laten gaan. Aan elk nieuw merk hangt een prijskaartje en ik moest Nosh even 'parkeren' totdat ik er budget voor had. Op proef had ik al wel items uit de najaarscollectie 2014-2015 laten komen zodat ik ze kon testen met dragen en wassen voor ons eigen meneer Ysbrand. Uitproberen doe ik altijd wel graag, dus als deze optie er is pak ik deze met beide handen aan.

De stof en het draagcomfort van Nosh is geweldig. Ook de pasvorm en de afwerking is erg mooi uitgevoerd. Dit merk kan ik met een volle "ja" verkopen in de shop. En eindelijk is het nu zover dat Nosh in de shop aan het dampen en trillen is van nieuwigheid.

Egels, tijgers, sterren en een raket

We hebben egel in grijs en petrol, tijger in yellow en teal blue, sterren en streepjes (jumpsuit Ministripe) of een raket.
Het is een kleine selectie uit de gehele collectie, maar groot genoeg om een merk mee te starten. Mijn favoriet is de egel. Het grafische ontwerp en de kleurcombinaties zijn erg sprekend en de egel is op het eerste gezicht niet direct te herkennen.

Bekijk de volledige collectie van Nosh Organics in de shop. Verkrijgbaar in de maten 86-92 tot 110-116, met uitzondering van de jumpsuit 50-56 tot 86-92.

Gisteren kregen we het sneue bericht dat het ook de laatste collectie is van Nosh Organics die verkrijgbaar is bij Apenkopje en/of andere verkooppunten. Nosh heeft afgelopen zomer besloten dat ze alleen nog maar verkopen via Nosh.fi Liefhebbers van Nosh kunnen vanaf de voorjaarscollectie 2016 daar terecht voor nieuwe collecties.