Tikke takke regen met de hippe regenlaarzen van het Engelse merk Toby Tiger

   Met een paraplu word je niet nat in de regen. Met de hippe regenlaarzen van Toby Tiger blijven de voeten ook droog! Stampen in de plassen is nog nooit zo leuk geweest! Welke kindervoetjes willen nu niet pronken met een gave print als de dino's, teckels of vossen.

 Plezier in alle seizoenen

   Laarzen zijn een musthave voor alle seizoenen. Niet alleen voor     regenachtige dagen, herstwandelingen in het bos of koning winter met een witte deken. Bij bezoekjes aan de speeltuin komen wandelingen door nat gras regelmatig voor. Voor je er erg in hebt veranderen de leren schoenen van jouw ukkepuk in een stel stinkies. Een paar comfortabele laarzen is dan geen overbodige luxe.

 100% natuurrubber = beter voor de voeten

   Deze regenlaarzen zijn gemaakt van 100% natuurrubber. De voering is van katoen en de zolen zijn dik genoeg om de voetjes te beschermen op ruw terrein. De zool is vrolijk gekleurd in een bijpassende kleur en ook het katoenen binnenwerk is speels afgewerkt met gekleurde strepen. Deze super leuke rubberen regenlaarsjes bieden comfort en zijn soepel. Door het rubber transpireren de kindervoeten er minder in dan bij plastic laarzen. Op deze manier krijgen schimmels en bacteriën minder kans en dat is ook weer beter voor de huid. Gegarandeerd lang speelplezier en bijzonder om te hebben en te dragen.

   Bestel deze eyecatchers exclusief bij Apenkopje. Ze zijn verkrijgbaar bij ons in de shop vanaf maat 23 tot 31. Je ontvangt ze in een mooie rugzak met bijpassende teckelprint. De maat is te vergelijken met een normale voetmaat.

"Ohhh, nee". Helaas hebben wij alle laarsjes terug moeten sturen naar Toby Tiger. Door een productiefout in de fabriek zat het zachte stofje op de inlegzool niet goed vast. Dit zit natuurlijk niet lekker voor de bengels als het al los zit of snel los laat. Ze komen ook niet meer terug in de shop. We gaan ze wel missen, want mooi zijn ze zeker!