De positie van de romper is gedaald tot een dieptepunt. Het is tijd om dit ondergewaardeerde kledingstuk in de spotlights te zetten. Een kans om gezien te worden en te stralen. De periode van de romper longsleeve is aangebroken. Nu is het moment om lieve, leuke, hippe en stoere rompers met lange mouwen te laten zien. De strijd van de hippe want-to-see-romper tegen de effen romper is begonnen.

Stralend middelpunt
De zon laat zich minder vaak zien en de temperatuur daalt. De korte mouwtjes schuiven steeds verder achter in de kast. Shirtjes met lange mouwen worden naar voren gehaald. Mouwloze rompers en rompers met korte mouwen blijven binnen handbereik. Wat gebeurt er met de rompers lange mouw? Dit basisstuk wacht totdat het echt koud gaat worden. Zonde zeggen wij, want nu is juist het moment om hippe en vrolijke rompers met lange mouwen te dragen. Wordt het toch te fris, kies dan voor een vestje of een shirtje met lange mouwen.

Romper in de broek
Wij willen laten zien hoe leuk de longsleeve romper is om te dragen met een bijpassend broekje. In de webshop is een heel fijn velours broekje verkrijgbaar wat in combinatie met de oranje of blauwe romper van het merk Eggkids een eyecatcher is. De ondeugende aap Albin lacht je ondeugend toe. Of kijk bijvoorbeeld eens naar de romper met Jimmy de Jeep. Is dat geen stoer exemplaar? Combineer deze met het broekje Jimmy de Jeep of de effen versie ervan en 'wouw', dat is toch een fashionknaller?

nOeser heeft meer. Mika de Monkey heeft ook een hele hippe romper en een bijpassend broekje in creme of geel. De romper is ook in de kleur creme verkrijgbaar. Zo maakt jouw binkie helemaal de blits.  

Het merk Toby Tiger heeft ook twee frisse rompers in de collectie die heel erg leuk te combineren zijn met de tuinbroek of de jeans met de vrolijke regenboogstrepen.

Kortom, mix & match en probeer het eens. Je staat er versteld van hoe leuk deze combinatie kan zijn en ook zo praktisch.

Laat het ons weten via Facebook op reageer op deze blog post.