Maillot S&S BrollyMaillot S&S LondonMaillot S&S Owl

Slugs & Snails, hippe Ierse maillotjes met voetjes

Kan het nog gekker? Jazeker! Liefhebbers van maillotbroekjes gaan met hun ogen rollen en op hun hoofd staan als ze de printjes zien van uiltjes, parapluutjes en een ode aan de mooie stad London.Helemaal knotsknetter te gek en net even iets anders.

Blootvoets of maillotvoets?

Na het succes van Blade & Rose kregen we steeds meer vraag naar maillotjes met voetjes. Sommige kindjes dragen graag een maillotje, maar hebben snel last van koude voetjes of trekken hun sokken steeds uit. Een maillotje met eraan vastzittende voetjes biedt dan uitkomst. Geen kwijtgeraakte sokken of koude voeten meer met een hippe Slugs.

Bij Apenkopje zoeken we steeds naar eigentijdse kleding met een vrolijke touch. In Slugs & Snails hebben we gevonden wat we zochten. Zachte maillots van biologisch katoen met te gekke printjes. Net even iets anders en toch voor stoere boys. Je draagt het als maillotbroekje met een leuke sweater of shirtje. Dit mag effen zijn, want de maiilot zelf knalt al genoeg! De voetjes hebben anti-slip en dat is wel zo handig op gladde vloeren. Ze sluiten goed aan en zijn ook door te dragen in de winter.

In de shop is een kleine collectie te vinden van Slugs & Snails. We starten met een beperkt aantal Slugs maillotjes. Ondernemerswijsheid komt met de jaren en uitbreiden is een stuk makkelijker! Als onze klanten net zo enthousiast zijn merken we dit vanzelf en breiden we uit met nog meer leuke printjes en wie weet ook de hippe Slugs hoodies en longsleeves.