SOS collectie

NIEUW! SOS collectie Coq en Pâte – een collectie met een boodschap

Save Our Species
Deze bijzondere collectie is gemaakt om ons allemaal te kunnen bereiken.

Wie geluk heeft ziet een groep rennende giraffes in de savanne, observeert met een kloppend hart een brullende leeuw op een afstand van minder dan 10 meter, of een groep olifanten. Niet in de dierentuin, maar in het wild.

Wie geluk heeft ziet de dieren vrij!

Je wenst iedereen toe dit te kunnen zien, zodat je hetzelfde kan voelen. Een intens en diep gevoel met veel respect voor wat de natuur ons te bieden heeft. Niet alleen voor jou en voor mij, maar ook voor je eigen kinderen of volgende generatie.

Samen moeten we het maximum aantal mensen zien te overtuigen dat we het recht hebben om de dieren in het wild te zien in hun natuurlijke omgeving. Dat deze dieren hetzelfde recht hebben om in hun natuurlijke omgeving te mogen leven zonder dat er bos of savanne wordt gekapt of voor andere doeleinden wordt ingenomen, zonder dat hun huid of hoorns wordt weggenomen voor decoratie of het maken van objecten of zinloze medicatie.

Visie SOS collectie
Met deze collectie kunnen we samen vertellen dat we moeten stoppen om onze aardbol te vernietigen, stoppen om alleen maar aan onszelf te denken, voordat het voorgoed te laat is…SOS

Deze visie heeft geleid tot een zeer mooie collectie met de gorilla, neushoorn en ijsbeer in de hoofdrol. Deze dieren worden met uitsterven bedreigd en zijn in onze webshop te bewonderen op shirtjes, gymtassen en rugzakken.

Doe je met ons mee?
Laat anderen ook zien dat jij deze dieren te gek vindt door het dragen van de kleding en/of accessoires.
Hip & stoer voor jongens die van stoere dieren houden!

Verkrijgbaar bij Apenkopje vanaf 5 juni. Wij kunnen niet wachten totdat deze bijzondere collectie bij ons inhouse is.

Verkrijgbaar vanaf maat 86-92 tot 122-128.

Kijk voor meer foto's op onze facebookpagina www.facebook.com/apenkopje.nl

Gorrila SOS collectie Coq en Pategorilla SOS collectie Coq en Pate