Sparen voor leuke kortingen

Bij Apenkopje zijn we blij als je bij ons in de webshop een bestelling plaatst. We willen je hiervoor dan ook graag belonen met een eigen spaarpotje. Bij iedere aankoop in de webshop belonen we je met spaarpunten. Met deze spaarpunten kun je bij een volgende bestelling korting krijgen.

"Dit was toch al zo" horen we je nu zeggen? Daar heb je helemaal gelijk in! Wij vinden dat het punten sparen voor iedereen leuk moet zijn en hierdoor kun je nu al vanaf 10 punten inwisselen. Voorheen waren dit 300 punten. Lekker laagdrempelig! Leuk voor jou en leuk voor ons!

Hoe werkt het punten sparen?

Bij besteding van elke € 1,- aan kleding en accessoires, ontvang je een punt. Het aantal punten wat je bij aankoop van het artikel ontvangt, staat vermeld bij het product zelf. Zo weet je meteen wat je gespaard hebt. Koop je een artikel uit de Sale, ook dan kun je punten sparen, maar in verhouding tot het bedrag van de Sale.

Je kunt ook bonuspunten scoren. Hoe doe je dit?

  • Een account aan maken is 10 bonuspunten waard.

  • Het schrijven van een beoordeling levert je 25 bonuspunten op.

  • Je inschrijven voor de nieuwsbrief levert je 25 bonuspunten op.

  • Nodig een bekende van je uit op Apenkopje.nl. Plaatst deze persoon een bestelling, dan belonen wij zowel jou als de nieuwe klant met 50 bonus spaarpunten.

  • We hebben ook speciale acties waarbij je extra punten kunt scoren.

Op deze manier spaar je al snel een leuke korting bij elkaar! Vergeet niet om bovenstaande acties uit te voeren vanuit ‘mijn Apenkopje’ als je bent ingelogd. Alleen dan kunnen de bonuspunten gegeven worden.  

Wil je ook voordelig winkelen? Begin vandaag nog met punten sparen en maak een eigen account aan. Zo mis je geen punten en registreer je je als klant van Apenkopje. Via jouw eigen account kunnen wij je spaarpunten toe kennen en kun je het aantal verzamelde spaarpunten ook zelf in zien.

De eerste 10 punten heb je dan alvast binnen, want deze geven wij kado aan jou als nieuwe klant. Omdat wij je willen laten weten dat we blij zijn met jou.

Heb je al punten gespaard? Neem eens een kijkje in je eigen account. Je punten zijn na 2 jaar niet meer geldig. Zonde toch, als je ze niet hebt gebruikt!

Meer weten over Sparen voor Korting vind je hier.