Lilly + SidSid =
Hip & Adorable uit Engeland

Nieuwe Voorjaars- en zomercollectie 2014
Een haai, piraat, bulldog, hippe 3/4 shorts en luchtige zomerse broeken die je op kan rollen. Ze zijn er voor gemaakt. Lilly + Sid werkt veel met applicaties en hier zijn wij gek op. De guitige haai en grappige bulldog zijn zooooo cool. Helemaal Apenkopje!


Vorig jaar
zijn we heel voorzichtig ingestapt met maat 104 en 110 voor de wintercollectie. Voor de nieuwe collectie is maat 98 erbij gekomen. De peuter en kleuters zijn op deze manier goed vertegenwoordigd en kunnen stoer worden gestyled met bijzondere jongenskleding van onze noorderburen.

Het leuke van het merk 'Sid' is dat je binnen een collectie broeken en shirtjes met elkaar kunt combineren.

Nee, echt waar? Sid ook voor baby's?
Wij konden het niet laten. De nieuwe babycollectie van Sid is te hip, vrolijk, lief en speels. Helemaal 'te'. De jumpsuit korte mouwen met Bobbie de ezel en zijn wiebelbenen is mijn favoriet. De setjes zijn gewoonweg adorable. Het kleine en zachte spijkerbroekje met de zon op baby's luierkont. En Percy de walvis lijkt een apart broekje en shirtje, maar niets is minder waar. Het is een bijzondere jumpsuit met Percy die van de stof af spettert.

De meeste items zijn tot een jaar, maar er zijn een paar uitzonderingen. De geruite tuinbroek met het rode shirtje mag voor de stoere peuter niet ontbreken.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk de collectie van Lilly + Sid en geniet van de frisse kleuren en vrolijke setjes. De collectie is beperkt en kan niet meer worden aangevuld. Zit er wat leuks voor je bij, wacht dan niet te lang en bestel jouw favoriete kledingstuk.