Toby Tiger              

Toby TigeRRRRRRR
Fabulous tasty
Kennen jullie het zomerse shirt haai nog met de scherpe tanden? Niet te vergeten de hagelwitte tanden van onze kroko. Voor de najaarscollectie 2014/2015 hebben we er ook weer een tandpasta-aanbidder bij gekregen. Regelrecht uit de oerbossen van Engeland; deze dino met zijn scherpe tanden en een kleine hartje. Wij houden van hem zodra hij besloot om op reis te gaan naar Holland. Wij hopen dat zijn korte vakantie overgaat in een lang verblijf of permanente vestiging.

De kleursamenstelling is werkelijk fantastisch. Een tikje pittiger dan de zachte kleuren die we doorgaans zien bij het Engelse merk Toby Tiger. De donkeren tinten in combinatie met het heldere groen en rood; oelala. Wil je mij zien?  
Dino is niet alleen verkrijgbaar als shirt. We hebben er ook een fantastische jumpsuit van. Heel stoer en hip voor baby's.

Zwart/Wit en guitig, rara wie ben ik?
Met zijn kleine kraaloogjes loert hij vanuit zijn veilige burcht naar buiten. Zijn maag rommelt luid. Het is tijd om een hapje eten te gaan zoeken. Nog even wachten op de invallende schemering en dan is het zover. Mijn naam is das! Zoe Mellor, de oprichter en ontwerper van Toby Tiger heeft met dit dier een geweldige eyecatcher te pakken. De heldere kleuren van das in combinatie met het felle oranje

MeeRRR Toby Tiger
We hebben naar onze klanten geluisterd en hebben veel producten uit de bestaande collectie uitgebreid naar maat 110,116. Hiermee kunnen we een grotere doelgroep bereiken en de prints lenen zich er prima voor. Populaire artikelen als de jeans, het regenboogvest en diverse jumpsuits zijn weer in diverse maten verkrijgbaar.

Met kleding loop je altijd voor op de seizoenen. Voor het voorjaar 2015 mag je iets verwachten voor aan de voeten. Kleine en grote stampertjes kunnen zich er helemaal op uitleven met deze hippe items dingen.