Blij en opgelucht plus een traan

Wat ik niet meer had verwacht is toch gebeurt. Inmiddels had ik meerdere gesprekken gevoerd met geinteresseerden maar helaas rolde hier geen verkoop uit. Een webshop runnen is keihard werken. Niet iedereen beseft dat. Het is niet iets wat je even erbij doet. Wil je 'gezien' blijven worden en groeien betekent investeren in social media en steeds alert zijn op kansen voor potentiele nieuwe klanten. 

En nu is er als het ware een engel op mijn pad gekomen die Apenkopje graag van mij over wil nemen. Ik kan nog niet verklappen wie en hoe maar een feit is het wel want afgelopen woensdag 3 maart hebben we de koop - en verkoopovereenkomst getekent. Zij gaat Apenkopje in dezelfde ecologische en bewuste stijl voortzetten. De focus komt wel weer op kleding en accessoires te liggen. Dit betekent dat het speelgoed er allemaal uit gaat. 

Wat doet dit nu met je? In 2013 ben ik begonnen met Apenkopje en al die tijd heb ik de webshop met veel liefde runt. Beslissingen vanuit het hart zijn niet altijd de beste, maar ik ben wel altijd mijn gevoel blijven volgen. Zo heb ik fouten gemaakt en dit mag ook als startende ondernemer. Nu zie ik ook veel helderder wat ik wel en niet had moeten doen. Maar na bijna 6 jaar loslaten wat altijd mijn werk is geweest zal niet makkelijk zijn. Hier ga ik straks als alle spullen weg zijn zeker even mee worstelen. Ik kijk wel weer erg uit naar de ruimte die ik dan krijg voor andere zaken. Dat zie ik zeker als positieve zijde van de overname. Zelf ben ik ook nieuwsgierig naar wat ik straks ga doen. Maar voor nu is het nog even keihard aan poten. Samen met de nieuwe eigenaar hebben we besloten om van diverse merken nog nieuwe collecties te bestellen. Dit betekent even een hectische periode voor de overdracht.

Hoe en wat, hier horen jullie begin juni meer over. Mocht je zin hebben om mij nog eens te ontmoeten of de nieuwe eigenaar. Kom dan naar de Ouders Natuurlijk Beurs of de Appelparade. Hier zijn wij aanwezig met een kraam, bomvol nieuwe collecties.