Een hapje boterham minder!
Door de nieuwe regeling van de PostNL met het brievenbuspakketje en de stijgende portokosten is het voor Apenkopje niet meer rendabel om gratis te blijven verzenden.

De verkoopprijs van de kleding houden wij heel strak aan zodat het betaalbaar blijft. Hierdoor betalen wij de verzendkosten min of meer uit eigen zak. Tot nu toe hebben we met heel veel liefde een boterhammetje minder gegeten, maar moeten we helaas melden dat dit binnenkort gaat veranderen.


Bestellingen naar België

Voor Belgie zijn de verzendkosten inmiddels al aangepast. De verzendkosten stijgen van 2,95 Euro naar 5,95 Euro. Wist je dat een pakketje voor België 8 Euro kost?

Vanaf 75 Euro verzenden we wel gratis!

Bestellingen binnen Nederland
Voor Nederland gaan de verzendkosten van gratis verzenden naar 3.95 Euro. Dit is een vaste prijs voor zowel brievenbuspost als pakketpost en een mooi gemiddelde. Vergeleken met andere webshops zijn wij hiermee nog steeds laag met de verzendkosten.

Vanaf 50 Euro verzenden we gratis!

Dit doet ons best een beetje pijn omdat we het graag laagdrempelig willen houden om in de webshop te bestellen. Om het hoofd boven water te kunnen houden is een stukje commercie niet weg te denken en is de beslissing genomen om de verzendkosten aan te passen.

We verwachten dat de verzendkosten volgende week ingevoerd worden, dus mocht je nog iets op het oog hebben om te bestellen, wacht dan niet te lang.

Voordeel is wel dat we leuke acties kunnen plaatsen zoals gratis verzenden.

Bedankt voor jullie begrip en een zonnige groet van Apenkopje