Eco servies met toffe beestenprintjes

Bamboeservies en het woord "saai" of "suf", dan heb je vast deze vrolijke serviessetjes van Yuunaa nog niet ontdekt.
Zet door de zo net genoemde woorden maar een dikke streep, want ze zijn zo leuk dat tafelen een feestje is. Voor wie eigenlijk? Deze feestbeesten zijn smulpapen en lekkerbekken! Voor wie het lekkere hapje net iets te lang laat liggen staart hierna naar een leeg bord :) 

Bamboesetjes zijn puur natuur - wat we krijgen geven we weer terug!

Het oog wil wat, maar het hart ook! Deze setjes zijn gemaakt van bamboevezels. Hierdoor is het een natuurproduct en kun je het teruggeven aan de natuur als het setje versleten is of helaas is gesneuveld. Servies van bamboe is sterk, maar kan net als porselein ook breken als het op een harde ondergrond valt! Hoe geef je het terug? Je kunt het begraven in de tuin en na drie jaar is het gecomposteerd. Of je gooit het bij de compost in de tuin of de groencontainer. Wil je er een klein herinneringplekje van maken, plant er dan een plantje of begraaf er bolletjes of zaadjes bij. 

Pure Kids heet voortaan Yuunaa
Voor wie niet bekend is met het merk Yuunaa, ken je Pure Kids? Onder deze naam is ook bamboeservies uitgebracht. Je kunt het nog tegen komen op 'oude' verpakkingen van eerder uitgebracht servies. Nu heeft Pure Kids haar naam verandert in Yuunaa en hiermee waait een frisse wind over het oude logo en de look & feel. 

Ontdek de gekke beestenboel van Yuunaa bamboeservies. Dit wordt  nog moeilijk kiezen want op dit moment hebben we maar liefst acht verschillende soorten serviessetjes die bestaan uit een bord, kom en beker.