Happy Cat voor kleine blije mensjes

Helemaal wegdromen op een zachte zitzak van het Deense merk Roommate? Met de Happy Cat kun je snoezen als een kat. De zitzak vormt zich helemaal naar je lichaam en de kralen houden de warmte lekker vast. Happy Cat is een aangenaam en stijlvol meubel voor in de speelkamer, woonkamer of jongenskamer. Een vrolijke, felle of meer aardse kleur? Ze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en voor grote en kleinere bengels van 1-10 jaar. De Small voor 1-4 jaar en de Large voor 4-10 jaar.

Roommate is een Deens merk en biedt volop hippe spulletjes voor in de kinderkamer, speelkamer of in huis. Van kapstok, tipi, memobord en leuke muuropbergers en kussens tot aan beddengoed. Zij hechten veel waarde aan het gebruik van materiaal wat goed is voor het product en het milieu. De nieuwste producten waarbij katoen wordt gebruikt zijn dan ook 100% biologisch en GOTS gecertificeerd. Veel muurdecoraties zijn gemaakt van duurzaak materiaal als met poeder gecoat metaal.

Apenkopje start met de grote producten als de zitzakken en tipi's en groeit mee met het merk door na de zomer uit te breiden met andere producten uit het assortiment. Wij hebben plannen om het merk Roommate stevig neer te gaan zetten en naast Done by Deer uit te laten groeien tot de twee grote lifestyle merken in onze webshop.  

Happy Cat vind je in maar liefst 8 kleuren in onze shop terug.

Wil je meer weten over Roommate met een uitgebreidere omschrijving?