Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 511 94 234

Rugzak

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Rugzakken van Affenzahn en Coq en Pâte 

Wij verkopen online niet één maar twee leuke merken rugzakken. Beiden zijn ze beestachtig leuk en hebben een ecologisch karakter. De rugzakken van Affenzahn hebben ook echt de vorm van een dier en die van Coq en Pâte heeft een vast formaat met een print van een dier. Beide merken hebben een ecologisch karakter. De rugzakken van Affenzahn komen tot stand door voor 50% gebruik te maken van PET flessen. Coq en Pâte gebruikt tijdens het proces biologisch katoen.

Zoek je een kleine rugzak of een grotere? Affenzahn heeft kleine en grote dierenvriendjes en de rugzakken van Coq en Pâte hebben één formaat. Natuurlijk kun je een rugzak al eerder gebruiken dan de leeftijkdsindicatie. Hoe leuk is het om de favoriete knuffel in de rugzak mee te hebben! Het dragen van de rugzak zelf is wel gerelateerd aan leeftijden omdat het rugpand anders niet goed aansluit.

Ik ben blij dat ik niet hoef te kiezen, want we hebben het je heel moeilijk gemaakt met deze ruime collectie aan Coq en Pâte en Affenzahn rugzakken. Jouw favoriete dier zit er vast tussen :)

Alle rugzakken van Affenzahn 
Alle rugzakken van Coq en Pate