Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Zeepbellen\Bubblelab

Winterkorting

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Grote zeepbellen van BubbleLab

Hou je ervan om je eigen brouwsel te maken? Om mega zeepbellen te maken heb je in jouw lab alleen een buisje witte poeder nodig en afwasmiddel. Eigenljk willen we geen reclame maken maar Dreft komt het beste uit de test voor goed belllenblaas sop. Geen knallen en rook, maar de witte poeder, afwasmiddel, emmer en een pollepel is voldoende voor heel veel buitenfun. Je kunt alle poeder in een keer gebruiken en dan heb je 5 liter sop of het doseren en de rest bewaren. Roer alle ingredienten door elkaar en je hebt je eigen brouwsel bellenblaas sop. 

BubbleLab starterskit en navulling 

Om bellen te kunnen maken heb je twee stokken nodig en touw. In de starterskit vindt je alles om te kunnen starten. Heb je alles al in huis of maak je het zelf, dan kun je ook kiezen voor de navulling. 

BubbleLab heeft zelf maanden in de keuken gewerkt aan het beste poeder voor bellenblaassop. Wat ons betreft zijn ze hier dubbel en dik in geslaagd. Ben je nog niet overtuigd? Wil je BubbleLab in actie zien? Bekijk het leuke filmpje en geniet van dit buitenplezier.

Behalve zelf op straat of in de achtertuin is het ook erg leuk om te doen tijdens een kinderfeestje. Kinderen kunnen dan ook hun eigen BubbleLab brouwen en je kunt er ook een science thema aan koppelen.