Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 511 94 234

Duurzame babykleding 

Duurzame babykleding

Duurzame babykleding wordt steeds populairder in Nederland en er komen steeds meer duurzame merken bij. Het is natuurlijk ook super leuk als je kind kan spelen in kleding dat ook nog eens goed is en waar de arbeiders in goede omstandigheden aan hebben gewerkt. Koop je kleding bij Apenkopje.nl? Dan steun jij niet alleen mens en milieu maar draag je ook bij aan stichting Make-A-Wish! Bekijk de duurzame collectie in ons webshop!

Apenkopje onderscheidt zich door exclusieve merken aan te bieden die voldoen aan de fair trade kleding, biologische kleding en ecologische kleding. De hippe duurzame babykleertjes en stoere jongenskleding zijn dan ook van veilig materiaal en hierdoor kan je kind heerlijk genieten van het spelen. De duurzame babykleding is van biologisch katoen. Er wordt gebruik gemaakt van mooie biologische materialen en extra zachte en sterke kleding van bamboe. De kleding gaat over het algemeen langer mee waardoor je dus ook na meerdere malen wassen, nog steeds kunt genieten van het fijne materiaal.

Duurzame babykleding goed voor kind en milieu

De duurzame babykleding van Apenkopje is niet alleen goed voor kind en milieu, maar ook nog eens onwijs leuk, hip en stoer! We zorgen ervoor dat we continu nieuwe producten aan de webshop toevoegen, zodat er steeds weer een nieuwe collectie online staat. Een tip van ons is dan ook om de webshop goed in de gaten te houden! De kleding van Apenkopje is geschikt voor jongens tot 5 jaar. We hebben verschillende prints, modellen, kleuren, merken en producten. Of je nu duurzame babykleding zoekt voor de zomer, herfst, winter of lente: bij Apenkopje kun je alles vinden! Apenkopje staat graag voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de geschikte babykleding voor je kind, om cadeau te geven of gewoon om je te helpen!

Altijd een vernieuwde collectie

Neem een kijkje in onze webshop en bekijk de duurzame babykleding. De hippe shirtjes, de vrolijke broekjes of de stoere truitjes. Houd de webshop goed in de gaten, want we breiden hem steeds verder uit en komen keer op keer met een nieuwe collectie! Voor vragen en/of hulp kun je contact met ons opnemen. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen!

Webstijl - Online marketing bureau

 

Hippe babykleertjes

Hippe babykleertjes

Hippe babykleertjes

                               Coole T-shirts                                          Beestachtige rugzakken                                            Stoere broeken
Klanten vonden ons via: Blade & RoseBio babykledingBiologische babykleding en Stoere kleertjes, leuke jongenskleding, fair trade kleding online, Toby Tiger, baby jongenskleding