Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Ecologische kinderkleding

Ecologische kinderkleding

Kleding dat met zorg voor het kind en milieu is geproduceerd, dat is ecologische kinderkleding van Apenkopje. Met verschillende merken in het assortiment is er veel keuze uit leuke en stoere jongenskleding. Wij richten ons op kinderkleding t/m 5 jaar. Bekijk de webshop en bestel direct online!

Momenteel is ecokleding/biokleding enorm populair en een echte trend. Ecologische kinderkleding is duurzaam en is gemaakt met respect voor mens en milieu. Dit wil zeggen dat de kleding vanaf het eerste proces tot het eindproduct zo milieuvriendelijk is gemaakt en dat de arbeidsomstandigheden gewaarborgd zijn. De ecologische kinderkleding staat voor het gebruik van milieuvriendelijke producten in de kleding.

Voor de kleine hummels: ecologische babykleding

Apenkopje.nl biedt een uitgebreid assortiment aan ecologische kinderkleding maar daarnaast ook een collectie aan ecologische babykleding. In onze webshop vind je deze kleding voor jongens tot 5 jaar. We bieden ecologische kleding van diverse merken die allemaal bewust bezig zijn om zo ecologisch verantwoorde producten aan te bieden. Zo bieden wij onder andere ecologische babykleding van de merken Toby TigerCoq en PâteBlade & RoseMevrouwtje*Meneertje en Oepsie. De kinderkleding die wij bieden zijn niet alleen ecologisch verantwoord, maar hebben ook nog eens super leuke prints en kleuren!

Webshop Apenkopje.nl = service en persoonlijk

Neem een kijkje in onze webshop en bekijk onze prachtige producten. Heeft u vragen over de ecologische babykleding of ecologische kinderkleding die wij bieden? Dan geven we u graag meer informatie. Apenkopje staat bekend om haar persoonlijke contact met de klant en maakt het online bestellen van producten onwijs makkelijk. Daarnaast geven wij een persoonlijk tintje aan de bestellingen. Kijk in onze webshop en ervaar onze prachtige producten en goede service.Klanten vonden ons via: , exclusieve jongenskleding, duurzame babykleding, bio babykleding, biologische kinderkleding, Toby Tigerkinderkleding, fair trade kleding online, hippe babykleertjesstoere jongenskleren, stoere kleertjes