Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 511 94 234

Eerlijke kledingmerken

Wanneer je op zoek bent naar eerlijke kledingmerken, dan ben je bij Apenkopje aan het juiste adres. Apenkopje biedt namelijk alleen kleding aan van eerlijke merken. We vinden het belangrijk dat de kleding in goede omstandigheden worden gemaakt en bieden fair trade kleding. De fair trade kleding is verantwoord en eerlijk geproduceerd en de kleding is gemaakt van milieuvriendelijke materialen als biologisch katoen, bamboe of hennep. De eerlijke kledingmerken bieden zeer fijne kleding, maar is zeker niet saai! We bieden namelijk leuke en hippe kleding die continu leuk en vrolijk zijn. Hierdoor kan je jongen heerlijk genieten van de laatste trends, er modieus bijlopen en fijn spelen in kleren die ook nog eens goed zijn voor hen en het milieu.

 

 

Eerlijke kledingmerken bij Apenkopje

Tevens bieden wij eerlijke kledingmerken in de vorm van biologische kleding. De biologische kleding is gemaakt van biologisch materiaal en is ook nog eens 100% veilig in gebruik. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen, waardoor je kind kan genieten van een fijn en veilig product. De eerlijke kledingmerken bieden veel voordelen en wij zijn er dan ook trots op deze kleding in onze webshop te bieden. De eerlijke kledingmerken die wij bieden zijn geschikt voor jongens tot 5 jaar. Steeds een nieuwe frisse collectie van exclusieve merken. De collectie wordt continu met zorg samengesteld en vind je alleen de beste producten. Producten die op een eerlijke manier worden geproduceerd, waarbij kwaliteit gewaarborgd blijft. Eerlijkheid voor mens en natuur, dat is het idee.

 

Informatie eerlijke kledingmerken

We schenken veel aandacht aan de hippe jongenskleding om elke keer weer een prachtige collectie te bieden. Buiten de eerlijke kledingmerken om, staan wij ook klaar voor Stichting Make-A-Wish. Door jaarlijks 1% van de nettowinst over te maken, koop je niet alleen een eerlijk kledingmerk, maar help je ook een droom uitkomen van een ernstig ziek kind. Neem een kijkje in de webshop en bekijk onze geweldige hippe en stoere kleding! Voor vragen en/of hulp, staan wij graag voor je klaar!