Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
JJ Rabbit Cuppies Pinquin

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

  • JJ Rabbit Cuppies Pinquin
  • JJ Rabbit Cuppies Pinquin zijaanzicht
  • JJ Rabbit Cuppies Pinquin met melk
  • JJ Rabbit Cuppies Pinquin en vriendjes
  • JJ Rabbit Cuppies Pinquin en vriendjes met melk

JJ Rabbit Cuppies Pinquin

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: 4 In voorraad

Prijs: € 8,99

Je ontvangt 9 punt(en).

OF

Product omschrijving

Het is tijd om afscheid te nemen van de fles en/of tuitbeker. Maar hoe doe je dat zonder de veiligheid en comfort van een tuitbeker?


Deze vrolijke blauwe drinkbeker van JJ Rabbit met Pinquin is ontworpen om te leren drinken uit een beker. De omschakeling van een zuigfles en/of tuitbeker naar een mok is even wennen. De mondmotoriek is heel anders. Met de twee reuzenoren, een niet al te grote mok en een vrolijk beestje op de bodem zorgen we ervoor dat de overgang speels is en uitdagend. Wanneer de bodem in zicht is, wordt het kleine vriendje Pinquin zichtbaar. 


Geen garanties natuurlijk dat er niet wordt geknoeid. Als je net begint kun je het nivo drinken net boven het beestje houden. En omdat "selluf doen" een woord is wat als snel voorkomt in de vocabulaire van de peuter mag de Cuppie van JJ Rabbit niet ontbreken tijdens de maaltijden of drink tussendoortjes. Vergeet de slab niet!


Leuk om te gebruiken en ook niet onbelangrijk, makkelijk schoon te maken met warm water of in de vaatwasser. Cuppies mogen niet in de magnetron!
De JJ Rabbit Cuppies is een volledig veramtwoord product en te gebruiken vanaf 12 maanden of wanneer jij denkt dat de kleine bengel eraan toe is.


Het is gemaakt van plantaardige materialen. Is het setje klaar met gebruik, geef het dan terug aan moeder aarde en zij zorgt ervoor dat het wordt afgebroken.
Verkrijgbaar in de vrolijke kleuren rood, groen, oranje en blauw met de beestjes pinquin, varkentje, kikker en konijn. 


jj rabbit bio

Lange omschrijving

JJ Rabbit CUPPIES®
Ergonomische grip = Makkelijk vast te houden voor de peuter door de twee grote oren.
Motiverende drinken door een beestje op de bodem van de beker.

• Biologisch afbreekbaar
• BpA vrij, Phthalate vrij, and PVC Free
• Vaatwasmachinebestendig, bij lage temperatuur van 85˚C en op het bovenste rek

Biodegradable
CUPPIES® is voor 100% gemaakt uit planten en is volledig biologisch afbreekbaar. Cuppies zijn gemaakt van bioplastic, dat gemaakt wordt van de suikers en het zetmeel in planten.En natuurlijk hoef je je bij alle producten van JJ Rabbit niet zorgen te maken over BpA, Phthalates, PVC of andere gevaarlijke chemicaliën.

Easy to Care For. Top-rack Dishwasher safe.
CUPPIES® zijn leuk om te gebruiken en makkelijk om schoon te maken. Je kunt ze simpel in het bovenste rek van de vaatwasser plaatsen voor een reinigingsbeurt of met de hand wassen in warm water. Het advies voor de watertemteratuur is onder de 85˚C.

Wil je meer weten over de hippe ecologische producten van JJ Rabbit? Of wie er achter het product zit? Lees het verhaal van JJ Rabbit.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.