Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 511 94 234

Fair Trade kleding online

Fair trade kleding online

Bij Apenkopje kunt u fair trade kleding online bestellen, en dat voor jongens tot 5 jaar. Fair trade kleding is verantwoord en eerlijk geproduceerd en de kleding is gemaakt van milieuvriendelijke materialen als biologisch katoen, bamboe of hennep. Fijne kleding, maar zeker niet saai! De Fair trade kleding die wij online bieden zijn van leuke en hippe merken, die continu met leuke en vrolijke kleding komen. Hierdoor kunnen wij ons aanbod afwisselen en vernieuwen. Zo kunnen jongens tot 5 jaar genieten van super leuke en hippe kleren, die ook nog eens goed zijn voor hun en het milieu.

Duurzame kledingmerken en fair trade kleding worden steeds populairder en er komen steeds meer van dit soort merken bij. Hoe leuk is het als uw zoon kan spelen in kleding dat ook nog eens goed is en waar de arbeiders in goede omstandigheden aan hebben gewerkt? Neem een kijkje in onze webshop en bekijk onze fair trade kleding online!

Biologische babykleding

Apenkopje maakt het mogelijk om iedereen de kans te geven om een groen sprongetje voor te maken voor zijn kinderen. We bieden namelijk biologische babykleding en fair trade kleding online en zorgen er samen met u voor dat we fijne producten gebruiken. De biologische babykleding is gemaakt van biologisch materiaal en is ook nog eens 100% veilig in gebruik. Er is namelijk geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen, waardoor uw kind kan genieten van een fijn en veilig product.

De biologische babykleding is ook uitermate geschikt voor kinderen met eczeem en allergieën. De biologische stoffen zorgen er namelijk voor dat het niet erger wordt. In gewone kleding kunnen schadelijke, irriterende stoffen zitten. Biologische babykleding heeft veel voordelen en wij zijn er dan ook trots op deze kleding in onze webshop te beiden.

Neem een kijkje in onze webshop en bekijk onze collectie biologische babykleding! Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, dus neem gerust contact met ons op!

 

                               Coole T-shirts                                          Beestachtige rugzakken                                            Stoere broeken
Klanten vonden ons via: Blade & RoseBio babykledingBiologische babykleding en Stoere kleertjes, leuke jongenskledingToby Tiger, hippe babykleertjes, baby jongenskleding