Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Green Toys speelgoed

Green Toys speelgoedGreen toys speelgoed is verkrijgbaar in de webshop van Apenkopje. Het merk past helemaal bij onze missie en visie. Wij verkopen uitsluitend producten die op een duurzame manier geproduceerd worden en eerlijk zijn voor mens en natuur. Green toys speelgoed heeft als missie de meest betrouwbare en transparante leverancier van milieuvriendelijk speelgoed voor kinderen te zijn. Het speelgoed wordt gemaakt van 100% recycled materiaal en richt zich op ‘spelen’ in haar puurste vorm. Wij verkopen voertuigen en babyspeelgoed van Green toys speelgoed. En het assortiment wisselt op regelmatige basis! Bekijk het volledige assortiment speelgoed van Green toys in onze webshop!

 

Green toys helikopter en andere voorbeelden

Een mooi voorbeeld van Green toys speelgoed is de helikopter! Droomt uw kind ervan om piloot te worden? Deze helikopter van Green Toys zorgt voor veel plezier binnen en buiten. De propellers kunnen echt draaien en wordt geleverd met een figuurtje die in de cockpit past. Graafmachines zijn ook altijd heel populair en doen het goed als cadeau. Binnenkort een neefje of vriendje jarig? Geef dan deze Green toys graafmachine Scooper. Gegarandeerd een groot succes! Met grove wielen en een beweegbare scoop wordt het vast een van de favoriete speeltjes. Ook voor de allerkleinsten hebben wij ecologisch Green toys speelgoed. Zoals deze vrolijke My First Keys. Ideaal voor kleine handjes om mee te schudden, rammelen en ontdekken. Ook fijn bij het doorkomen van de eerste tandjes. Het fijne is dat Green toys speelgoed gewoon afgewassen kan worden, met de hand of in de vaatwasser. Dat is wel zo hygiënisch. Het speelgoed is makkelijk uit elkaar te halen zodat u de verschillende onderdelen goed schoon kunt krijgen.

 

Ecologisch speelgoed

Het assortiment van Apenkopje is met grote zorg samengesteld. Wij verkopen ecologisch speelgoed, maar ook kleding van biologisch en verzorgingsproducten op natuurlijke basis. Alle merken waar wij mee samenwerken produceren op een eerlijke manier waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ecologisch speelgoed betekent dat het gemaakt is van milieuvriendelijk materiaal. Naast Green toys vindt u bij ons ook ecologisch speelgoed van Coq en Pâte, Apple Park (Organic Farm Buddies), O.B. Designs en Oekonorm. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop!