Vrolijke en kleurrijke kinderkleding

Hippe baby- en kinderkleding

Wat is hippe baby- en kinderkleding? Hierin lopen smaken en meningen natuurlijk nogal uiteen! Voor Apenkopje is hippe baby- en kinderkleding stoer, vrolijk en met leuke prints! Met applicaties, all-over prints of even kleuren. Maar het is vooral kleding waar kinderen zelf blij van worden! Want als kinderen er blij van worden, stralen ze dit uit, dragen ze de kleding met trots en wordt het vanzelf HIP!

 

Vrolijke baby- en kinderkleding met leuke prints

Toen onze oudste in de peuterpubertijd kwam krijg hij zoals menig peuter een heel sterke eigen mening en wil. Daarvoor konden we hem nog een willekeurig setje kinderkleding aan trekken. Maar nu maakt hij zelf een keuze en kiest hij steevast voor de vrolijke kinderkleding van Apenkopje. Vol trots laat hij op de kinderopvang of bij de peutergym aan andere kindjes en ouders zijn stoere paarden, auto of graafmachine t-shirt zien! De vrolijke kinderkleding van Apenkopje past gewoon bij hoe hij is; vrolijk, enthousiast en met een heel sterke eigen wil en mening!

Deze meningen lopen bij kinderen vaak nogal uiteen. Het ene moment zijn paarden favoriet, een paar maanden later een leeuw of zeehond. Daarom is het aanbod vrolijke baby- en kinderkleding bij Apenkopje breed. We hebben ontzettend veel verschillende prints en kleuren. Mocht jouw kindje toch helemaal weg zijn van een bepaald dier, voertuig of kleur. Laat dit ons even weten! Dan gaan we voor je op zoek en kijken we hoe we ook jouw kindje ook blij kunnen maken met de hippe en vrolijke kinderkleding van Apenkopje!

Hippe en vrolijke kinderkleding Apenkopje

Kleurrijke baby- en kinderkleding

De hippe en vrolijke kinderkleding van Apenkopje is ook erg kleurrijk! Ik hoor vaak om mij heen dat ouders en opa’s en oma’s het jammer vinden dat kinderkleding steeds ‘volwassener’ en/of ‘fashionable’ is. De kleurrijke baby- en kinderkleding van Apenkopje probeert juist aan te sluiten bij de levendige fantasie van kinderen! Bij Apenkopje vind je juist veel kleur en (te) gekke prints!

Hippe en vrolijke kinderkleding Apenkopje LGRPrettige en comfortabele baby- en kinderkleding

Naast dat de kinderkleding hip en vrolijk is en uiteraard duurzaam en verantwoord geproduceerd, vinden we het erg belangrijk dat kinderen in de kleding van Apenkopje vrij kunnen bewegen en lekker kunnen spelen. Rennen en klauteren in een strakke spijkerbroek is vaak helemaal niet zo prettig. Of de strakke knoop drukt vervelend in de buik van je kindje wanneer hij of zij lekker in de zandbak aan het spelen is. Bij Apenkopje vind je veel praktische baby- en kinderkleding die vooral ook erg prettig zit voor je kindje. Is een kindje hier eenmaal aan gewend, dan wil hij of zij vaak niet meer anders is onze ervaring!