Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Apenkopje.nl in het nieuws

Augustus 2015: Apenkopje staat in het VT wonen magazine, editie augustus 2015. in de spotlight staan een koffertje en rugzakje van Done by Deer.

VT Wonen

Juni 2015:  Apenkopje staat in het magazine Fijne Webadresjes met productvermeldingen van Coq en Pâte (zonnehoedje en t-shirt), Toby Tiger (regenjas) en Done by Deer (eet- en dinerset). 

Apenkopje.nl in Fijne Webadresjes

Mei 2015: Apenkopje staat in het blad Zus & Zwanger. In een item over Waterpret staat Apenkopje met de zwemluier Greenfish van ImseVimse.

Greenfish Imse Vimse

Mei 2015: Apenkopje komt met een aantal producten voor in het VT wonenprogramma van 3 mei op SBS6. Apenkopje heeft twee producten van het lieve merk Done by Deer beschikbaar gesteld voor de styling van de hal.

Het gaat om de Done by Deer kofferset blauw/groen Contour en rugzak Dierenvriendjes.

Mei 2015: Apenkopje staat in Ouders van nu (mei). In een item over webzaken staat Apenkopje met rugzakje Dierenvriendjes van Done by Deer.

Cover Ouders van Nu   Done by Deer rugzakje

Maart 2015: Apenkopje staat in Onze Suus magazine (maart-april). In een item over het voorjaar staat Apenkopje vermeld met jumpsuit Graafmachine en shirt giraffe van het merk Toby Tiger.

Apenkopje in Onze Suus

Maart 2015: Apenkopje.nl staat in Boer zoekt Vrouw magazine (3).  In een item over Boerenbont tips staat Apenkopje met hippe kussen Vos van Toby Tiger - boer zoekt vrouw magazine

Cover Boer zoekt Vrouw magazineBoerenbont


September 2014: Apenkopje.nl staat in Visita magazine (nummer 15).  In een item over Slapen -kooptips staat Apenkopje met jumpsuit giraffe
van Toby Tiger - www.visitamagazine.be

Apenkopje.nl in Visita magazineSlapen Visita magazine

Op 21 juli oktober 2014: Apenkopje.nl staat in Jij & je Kinderen (nummer 9). In een item over Hoofdzaak staat Apenkopje.nl met 2 zonnehoedjes vermeld. 
Harry van het merk Eggkids en de Leeuw van Coq en Pâte.

Jij & je kinderen Apenkopje.nlJij & je kinderen voorkant

Op 19 oktober 2013: Apenkopje.nl wordt genoemd in de Weekendkrant Arnhem;
Wandelwagensoos weer van start in Arnhem Noord...

Nieuwsbericht Wandelwagensoos