Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Boek Baby-yoga

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Boek Baby-yoga

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: 2 In voorraad

Prijs: € 29,95

Je ontvangt 30 punt(en).

OF

Product omschrijving

Handboek Baby-yoga: samen in beweging


Gea Scholtens gebruikt haar ervaring vanuit de pedagogiek, kraamzorg en kinderopvang om een massage- en yogatraining te geven die perfect aansluit bij de behoeften van een baby. Ze schreef het boek “Baby- Yoga: samen in beweging”.


Dit vrolijke boek over yoga voor baby’s (0 tot 1 jaar) is vooral praktisch: er staan meer dan honderd speelse oefeningen, massages, versjes en liedjes in. Ook wordt aandacht geschonken aan het dragen van de baby, gezondheidstips en massagemiddelen. Vele foto’s en tekeningen verduidelijken de oefeningen en maken het boek tot een kleurrijk geheel.


Ouders, grootouders en professionals kunnen zich er dagelijks door laten inspireren. Door aanraking, yoga en massage kunnen ze de band met de baby op een ontspannen en positieve manier verstevigen – een liefdevolle vertrouwensbasis voor verdere ontwikkeling.


Tip: Het boek kan ook een mooi kraamkado zijn.


Meer informatie over het Baby-yoga boek vind je hier.


De ballonbal kan worden gebruikt bij de babyyoga en is in dit boek opgenomen als oefening.

Lange omschrijving

Hoe bijzonder dingen kunnen lopen, daar is dit een mooi voorbeeld van. Gea heeft bij mij de ballonballen besteld om te gebruiken tijdens de babyyoga. Dit beviel zo goed dat ze de ballonbal in het boek heeft opgenomen in het Samen actief-gedeelte op pagina 96-97. Het toevoegen van dit boek aan de shop is een mooie toevoeging van onze samenwerking. 

Gea Scholtens-Stiekema is eigenaar van Yoga,- Massage- en Trainingscentrum De Weideblik in Wageningen

"Mijn werkervaring heb ik opgedaan; in de kraamzorg, als pedagogisch medewerker, coördinator en pedagogisch trainer in de kinderopvang en gewerkt in het management team van een kinderopvanginstelling. Vanuit mijn veelzijdige achtergrond, mijn brede ervaring in het werken met kinderen, leiding geven en het geven van cursussen, ben ik gespecialiseerd vanuit verschillende gezichtspunten".

Over De Weideblik
De Weideblik verzorgt sinds 2004 erkende beroepsopleidingen. In deze opleidingen staan enthousiasme, kwaliteit en creativiteit voorop. De Weideblik richt zich op verschillende doelgroepen en werkt vanuit een holistische benadering. De activiteiten worden professioneel en met persoonlijke aandacht verzorgd. 

De Weideblik heeft zich gespecialiseerd in verschillende vormen van yoga, massage, diverse erkende opleidingen, workshops en kindercoaching. De opleidingen richten zich op docenten voor: kinderyoga, kindercoach, baby-yoga en babymassage, peuteryoga, peutermassage en kleuteryoga.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.