Beurzen en Fairs

Apenkopje vindt het ontzettend fijn om haar publiek in real life te ontmoeten en te spreken We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. En hoe kan dit nu beter dan tijdens een real life ontmoeting op beurzen en fairs. Gelukkig kunnen we er weer op uit met zijn allen. We horen dan graag jullie wensen en ervaringen met bepaalde maatvoering, pasvorm of merken.

Daarnaast is het voor jullie is juist fijn om de kleding uit de collecties van Apenkopje eens in real life te kunnen voelen en passen. Dan voel je letterlijk de kwaliteit van de kleding, de fijne zachte stoffen en de prachtige kleuren en printjes! Als er specifieke items zijn die je graag een keer wilt zien, stuur dan even een berichtje, dan zorgen wij dat we het meenemen!

Apenkopje is in real life te vinden op de volgende Beurzen en Fairs:

11 juni 2022 Moenfestival

 

Tijdens deze dagen nemen we een mooie selectie mee van onze prachtige collectie duurzame kinderkleding en accessoires. Van longsleeves tot zwemkleding en van summersuits tot zwemtassen; we proberen altijd van alles wat mee te nemen. Uiteraard zijn er tijdens deze dagen ook altijd leuke acties te verwachten.

 

 

kleding Loud + Proud beurzen

Kinderkleding

 

Accessoires