We-Cycle actie: oude kinderkleding recyclen

We-Cycle actie: oude kinderkleding recyclen ApenkopjeDe milieuvriendelijkste manier van kledinggebruik is natuurlijk het doorgeven van kinderkleding aan familie, vrienden of anderen. Op de wereld wordt gedragen kleding door veel mensen vaak snel ‘afgedankt’ en belandt het op de grote berg ‘afvalkleding’. Vooral ecologische merken zijn kwalitatief vaak zo goed, dat ze gerust nog een tweede of derde ronde meekunnen. Maar wat is er nu leuker om af en toe ook nieuwe kleding te shoppen voor je kinderen? Apenkopje biedt een met deze We-Cycle een oplossing waardoor je het recyclen van oude kinderkleding kunt combineren met het shoppen van nieuwe duurzame kinderkleding!

Om het doorgeven en recyclen van ‘oude’ kinderkleding te stimuleren kun je niet meer te dragen kinderkleding versturen naar Apenkopje.nl in ruil voor een leuke We-Cycle actie korting op je volgende bestelling! Verzendkosten zijn voor eigen rekening, maar na goedkeuring van de items ontvang je hiervoor een persoonlijke kortingscode via de mail voor een korting van € 20,- op je volgende bestelling bij Apenkopje.

 

Hoe werkt de We-Cycle actie precies?

  • Stuur minimaal 5 kledingstukken naar: WeCycle Apenkopje, Burg Knopperslaan 29C, 7941 KM Meppel
  • Voorwaarde is wel dat deze kinderkleding nog in goede staat moet zijn. Zodat het uiteraard nog een tweede of misschien zelfs derde ronde mee kan gaan. Zo mogen er o.a. geen gaten, scheuren en vlekken in zitten. Dit wordt bij de ontvangst door Apenkopje beoordeeld. Sokken en ondergoed worden niet meegerekend, maar mogen uiteraard wel worden meegezonden.
  • Je kunt voor het versturen natuurlijk een oude, gebruikte verzendzak of kartonnen doos van de supermarkt gebruiken. Woon je in de buurt? Dan mag je de kinderkleding op afspraak natuurlijk ook langs brengen. Stuur dan even een mailtje of persoonlijk berichtje via Social Media. Verzendkosten zijn voor eigen rekening.
  • Na goedkeuring van de kinderkleding ontvang je via de e-mail een persoonlijke kortingscode voor een volgende bestelling. Deze kortingscode is een half jaar geldig en kan worden ingezet bij een minimale besteding van €40,- op de gehele collectie (SALE uitgesloten).
  • Met deze kortingscode kun je uiteraard leuke, nieuwe, duurzame kinderkleding shoppen voor je kindje(s)!
  • De gedragen kledingstukken worden door Apenkopje verzameld en geschonken aan zorgvuldig geselecteerde gezinnen die dit goed kunnen gebruiken.
  • Per seizoen (SS=Spring/Summer en AW=Autumn/Winter) kun je 2 keer gebruik maken van de We-Cycle actie. Dit betekent dat je dus zelfs 4 keer per jaar gebruik kunt maken van een We-Cycle persoonlijke kortingscode! Deze kortingscode kan worden gecombineerd met andere kortingscodes.