Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Kledingfeestje

Wil je graag eerst de kleding zien en voelen of kun je geen keuze maken in de webshop? Dan komen wij toch gewoon naar jou toe!
Apenkopje.nl maakt van elk kledingfeestje een feestje!

Jouw woonkamer toveren wij om in een kledingparadijs, waar een zo groot mogelijk deel van de collectie bekeken en gevoeld kan worden. Even waan je je in een gezellig, vrolijk en kleurrijk winkeltje. Thuis shoppen voor een dag!

Een thuisparty is gratis. Wat vragen wij van je:
- Het enige dat je moet doen, is voor minimaal zes gasten zorgen en contact met ons opnemen voor het vastleggen van een datum
- Is het kledingfeestje op meer dan 50 km afstand voor een enkele reis vanuit Arnhem, dan vragen wij een minimum van 8 gasten
- Zorgen voor een hapje en een drankje
- Voldoende ruimte zodat de kledingrekken neergezet kunnen worden en een lege tafel voor de spulletjes

Wat hebben wij jou te bieden:
- Een gezellige shopavond waarbij we zoveel mogelijk van de collectie laten zien. Op het gemakje heerlijk mixen en matchen
- Voor iedere gast een leuke attentie
- Ben jij de gastvrouw, dan ontvang je 10% van de omzet tijdens het kledingfeestje in de vorm van een waardebon. Hoe meer er wordt geshopt, hoe hoger het bedrag waarmee jij heerlijk kunt gaan shoppen in onze webwinkel

Handige weetjes

- Direct te gebruiken of cadeau te geven. Van onze baby- en kindercollectie nemen wij voldoende voorraad mee zodat gekochte artikelen direct mee te nemen zijn.
- De kleding die wordt gekocht of besteld, wordt op het feestje contant afgerekend of direct met de pin of creditcard worden betaald. Overboeken is ook mogelijk. Bestellingen worden de dag erna direct kosteloos verzonden.
- TIP: Het is handig om een eigen kledingstuk mee te nemen voor het bepalen van de juiste maat!! Mocht het kledingstuk te groot of te klein zijn, geen probleem. Binnen zeven dagen na de aankoop kan worden geruild voor een andere maat.


Wil je dat wij een bepaald artikel of merk uit de webshop zeker bij ons hebben op het feestje, laat dit vooraf even weten. Wij zorgen er dan voor dat dit artikel of merk aanwezig is.

Voor een indruk van onze leuke collectie, neem alvast een kijkje in de webshop.

Wij zien je graag terug op één van onze kledingfeestjes. Heb je vragen of wil je het graag net iets anders dan hierboven beschreven. Wij staan open voor andere suggesties of ideeën.

Krijg jij ook zo'n zin in een homeparty van Apenkopje? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Groetjes,

Jacobi Kuipers