Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Leuk spul

Artikelen 1 tot 12 van 84 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

 1. NIEUW
  Londji tattoo Summer

  Londji tattoo Summer

  Prijs: € 6,50

  Je ontvangt 7 punt(en).

  Heerlijk zomers fruit of een ijsje op warme dagen! Of wat dacht je van een verfrissende duik in koud water? Met deze tattoos Summer heb je zo een watermeloen op je huid geplakt. Zeker heel tof met een t-shirt of short om een leuk plaatje op je armen of benen te tatoeëren :)

  In het tattoo boekje kun je kiezen uit tien verschillende soorten figuren met als thema de Zomer. 

  Meer info
 2. NIEUW
  Londji tattoo Nature

  Londji tattoo Nature

  Prijs: € 6,50

  Je ontvangt 7 punt(en).

  Heel even stil zijn als muisjes en genieten van de geluiden die je hoort en de mooie dingen die je ziet. Knisperende takjes en ritselende blaadjes...een vlinder die rond fladdert. Het is heerlijk om buiten te zijn en te ontdekken wat er leeft. Hou je vergrootglas er maar bij, want veel diertjes zijn te klein om goed met het blote oog te kunnen zien.

  In het tattoo boekje kun je kiezen uit tien verschillende soorten figuren met als thema de Natuur. Ook gaaf als je een buiten feestje of activiteit hebt of om kado te geven op een verjaardag. Heb je een vriendje of vriendinnetje te spelen, plak dan samen een tattoo. 

  Meer info
 3. HOT
  Dubbelzes Top tot Teen

  Dubbelzes Top tot Teen

  Prijs: € 11,95

  Je ontvangt 12 punt(en).

  Deze superleuke hilarische en vrolijke energizers in 6 unieke spelvormen zijn leuk voor kinderen om alleen te bewegen maar ook voor groepen. Leuk vorm gegeven spel in aantrekkelijk doosje, handig om overal mee naar toe te nemen.

  Over het Top tot Teen beweegspel
  Lichaamsbeweging houdt niet alleen ons lijf maar ook ons brein alert én in goede conditie! Kinderen spelen steeds meer zittend. Helaas ontwikkelen kinderen zich motorisch steeds minder flexibel.

  Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds duidelijker waarom lekker fit zijn en bewegen zo belangrijk is. Beweging betekent gezondheid voor nu en voor later.

  Links, rechts, voor, achter en wissel om!
  Met deze hilarische en vrolijke TOP-tot-TEEN-spellen ontdek je spelenderwijs hoe je samen bewust bewegen superleuk kunt combineren met speelplezier!

  De TOP-tot-TEEN-spellen zijn individueel te spelen, in groepjes van 2 tot 6 spelers, of zelfs met een grote groep of hele klas.

  Het TOP -tot-TEEN-spel geeft:

  • de motivatie om met meer plezier bewuster te bewegen;
  • bewustwording van eigen grenzen;
  • ontwikkeling van lichaamsbesef en lichaamsplan;
  • een losser, leniger en soepeler lijf;
  • vermindering van stress en daardoor een verbetering van de stemming;
  • meer concentratie en alertheid doordat beide hersenhelften beter samenwerken.

  Wordt dit spel gespeeld met meerdere spelers dan wordt tevens de sociale ontwikkeling versterkt.

  Meer info
 4. NIEUW
  Wendy de Boer Goede Reis

  Wendy de Boer Goede Reis

  Prijs: € 1,00

  Je ontvangt 1 punt(en).

  Een leuke kaart om iemand een goede reis te wensen of voor te bereiden / toe te leven naar vakantie.
  ​Maak er een leuke aftel-variant van of plaats hem bij een seizoentafel rondom de vakantie- of reistijd.
  Ook de achterkant ziet er vrolijk uit.


  A6 formaat
  Gedrukt op mat stevig ansichtkaart-papier. 


  Deze kaart is gedrukt op 300 grams soft-feel-papier. De kleuren zijn levendig en het papier voelt zijdezacht aan.
  10 x 15 cm = A6 formaat.

  Wendy de Boer staat bekend om haar kleurrijke illustraties. Kijk ook eens bij de andere kaarten van haar en stel een leuk setje samen om je voorraad postkaarten aan te vullen.

  Meer info
 5. LAATSTE
  Manostiles knuffelkussen Kikker

  Manostiles knuffelkussen Kikker

  Sale € 13,50

  Nu: € 9,45

  Je ontvangt 10 punt(en).

  Dit knuffelkussen van het merk Manostiles is een vrolijk ontwerp. Het maakt deel uit van de nieuwe verfrissende kindercollectie. Een grappig en bijzonder knuffelkussentje voor in het ledikantje of de box.  We willen allemaal wel zo'n zacht en vrolijk kikker vriendje! Dit knuffelkussen is makkelijk te combineren met andere lifestyleproducten of accessoires voor in de kinderkamer. Het kussen is heerlijk zacht door gebruik van biologisch katoen.

  Leuk om kado te geven.

  Meer info
 6. Voggenreiter - Xylofoon

  Voggenreiter - Xylofoon

  Prijs: € 27,50

  Je ontvangt 28 punt(en).

  De xylofoon, een bekend muziekinstrument wat we allemaal wel kennen. Er zijn vele variaties, van schel tot een mooi geluid waar je kleine liedjes mee kunt spelen aan de hand van een kleurenkaart. Deze xylofoon laat een helder geluid horen die uit de metalen schijfjes komt. Het frame is van hout en er worden twee houten stokjes bij geleverd. Een mooi kwalitatief instrument waarmee je de basis voor het leren van noten onder de knie kunt krijgen. 

  De adviesleeftijd is 4+

  Kijk ook eens bij de andere instrumentjes van Voggenreiter zoals de speciale baby muziek collectie.

  Meer info
 7. Voggenreiter - set Maracas

  Voggenreiter - set Maracas

  Prijs: € 8,50

  Je ontvangt 9 punt(en).

  Mooie houten set die bestaat uit twee stuks Maracas. De sambaballen geven een mooi geluid en zijn erg geschikt om muziek mee te begeleiden. Leuk instrument zijn de muziekles of om zelf thuis ritmes te maken. Ze liggen fijn in de hand en met een beetje swing gaan de voetjes vanzelf van de grond. 

  De adviesleeftijd is 3+

  De belletjes van de arreslee zijn ook live te horen.

  Meer info
 8. Voggenreiter - Bellenkrans

  Voggenreiter - Bellenkrans

  Prijs: € 7,95

  Je ontvangt 8 punt(en).

  Vrolijke bellenkrans met een fijne handgreep van hout en een leren band. Als je hem schudt klinken en 5 vrolijke belletjes. Voggenreiter noemt het zelf ook wel "Sleigh Bells". Als je het geluid hoort begrijp je waarom. Doe je ogen maar dicht en je ziet de arrenslee al aan komen. Het is fijn om naar dit percussie-instrument te luisteren. Een leuke toevoeging tijdens de muziekles op school of een kinderdagopvang, maar thuis kun je er ook ritmes mee maken. Doordat het makkelijk in de hand ligt is het een instrument wat ook erg geschikt is voor jonge kinderen.

  De adviesleeftijd is 3+ en de bellenrammelaar is 10,5 x 2,5 cm lang.

  De belletjes van de arreslee zijn ook live te horen.

  Meer info
 9. Voggenreiter - Bellen rammelaar

  Voggenreiter - Bellen rammelaar

  Prijs: € 8,95

  Je ontvangt 9 punt(en).

  Vrolijke bellenrammelaar met een fijne handgreep. Als je hem schudt klinken en 14 vrolijke belletjes. Voggenreiter noemt het zelf ook wel "Sleigh Bells". Als je het geluid hoort begrijp je waarom. Doe je ogen maar dicht en je ziet de arrenslee al aan komen. Het is fijn om naar dit percussie-instrument te luisteren. Een leuke toevoeging tijdens de muziekles op school of een kinderdagopvang, maar thuis kun je er ook ritmes mee maken. 

  Met dit instrument kun je ook een groep tot de orde roepen of de bellenrammelaar is ook te gebruiken op feestjes of optochten. Een instrument wat je divers in kunt zetten.
  De adviesleeftijd is 3+ en de bellenrammelaar is 20,5 cm lang.

  De belletjes van de arreslee zijn ook live te horen.

  Meer info
 10. Voggenreiter - Shaker bel "Dag"

  Voggenreiter - Shaker bel "Dag"

  Prijs: € 8,50

  Je ontvangt 9 punt(en).

  Dit is de houten shaker van het Duitse merk Voggenreiter die tussen de mini en midi in valt. Dit instrumentje geeft een heldere en frisse klank. Jouw kleintje zal hier verrassend op reageren als hij dit houten staafje pakt en beweegt. Het prachtige geluid is betoverend en heerlijk om zelf ook even naar te luisteren. In elk knuistje past een belshaker. De muziekreis kan beginnen voor de kleine muziekontdekker! Bij baby´s die het instrument vasthouden is het goed om erop te letten dat dit maar een paar minuten is om overprikkeling te voorkomen. 

  De rammelaar heeft ook een nachtversie, waarbij de shaker een dieper en donkerder geluid maakt. De rammelaar is dan van walnoothout. Het donkere geluid heeft een rustgevende werking. Voor de afwisseling of oudere kinderen kun je ook met een stokje over de ribbels gaan.

  De adviesleeftijd is 12 maanden. Omdat deze mini shaker volledig van hout is en geen schadelijke stoffen bevat kan hij ook prima voor een jongere leeftijd. In de mond stoppen is niet erg. Lengte is 57 mm en de diameter 30 mm.

  De instrumentjes van Voggenreiter kun je live via dit filmpje horen.

  Meer info
 11. Voggenreiter - Shaker bel "Nacht"

  Voggenreiter - Shaker bel "Nacht"

  Prijs: € 8,50

  Je ontvangt 9 punt(en).

  Dit is een shaker van het Duitse merk Voggenreiter die tussen de mini en midi in valt qua formaat. Dit instrumentje geeft een donkere klank. Jouw kleintje zal hier verrassend op reageren als hij dit houten staafje pakt en beweegt. Het prachtige geluid is betoverend en heerlijk om zelf ook even naar te luisteren. In elk knuistje past een belshaker. De muziekreis kan beginnen voor de kleine muziekontdekker! Bij baby´s die het instrument vasthouden is het goed om erop te letten dat dit maar een paar minuten is om overprikkeling te voorkomen. 

  Deze belshaker is van walnoothout. Het diepere geluid heeft een rustgevende werking. Je kunt ook gebruik maken van een stokje om langs de ribbelrand te bewegen voor een extra toevoeging.

  De rammelaar heeft ook een dagversie, waarbij de shaker een helder en fris geluid maakt. De belrammelaar is dan van beachwood.

  De adviesleeftijd is 12 maanden. Omdat deze belshaker volledig van hout is en geen schadelijke stoffen bevat kan hij ook prima voor een jongere leeftijd. In de mond stoppen is niet erg. Lengte is 57 mm en de diameter 30 mm.

  De instrumentjes van Voggenreiter kun je live via dit filmpje horen.

  De shaker met bel zien en horen, dat kan via deze video.

  Meer info
 12. Voggenreiter - Maxi shaker "Dag"

  Voggenreiter - Maxi shaker "Dag"

  Prijs: € 8,50

  Je ontvangt 9 punt(en).

  Dit is de grootste houten shaker van het Duitse merk Voggenreiter. Dit instrumentje geeft een heldere en frisse klank. Jouw kleintje zal hier verrassend op reageren als hij dit houten staafje pakt en beweegt. Het prachtige geluid is betoverend en heerlijk om zelf ook even naar te luisteren. In elke hand een maxi shaker. De muziekreis kan beginnen voor de kleine muziekontdekker! En zeker ook voor de grote muziekliefhebbers, want dit maatje is erg geschikt voor peuters en het is heerlijk om samen muziek te maken en klanken te ontdekken. Bovendien is deze maxi shaker ook goed voor de voetjes, want je kunt er lekker op bewegen. Lift up your feet and dance!

  De rammelaar heeft ook een nachtversie, waarbij de shaker een dieper en donkerder geluid maakt. De rammelaar is dan van walnoothout en gevuld met bonen. Het donkere geluid heeft een rustgevende werking. Je kunt hem ook leuk combineren met een kleinere shaker.

  De adviesleeftijd is 12 maanden. Omdat deze maxi shaker volledig van hout is en geen schadelijke stoffen bevat kan hij ook prima voor een jongere leeftijd. In de mond stoppen is niet erg. Lengte is 86 mm en de diameter 36 mm.

  De instrumentjes van Voggenreiter kun je live via dit filmpje horen.

  Meer info

Artikelen 1 tot 12 van 84 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren