Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Affenzahn

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Affenzahn rugzakken

De beestachtige rugzakken van Affenzahn zorgen voor een glimlach op je gezicht. Kinderen zijn er gek op! Het is net of je er een vriendje bij hebt en dat is nu net wat Affenzahn met de kleurrijke rugzakken wil uitdragen. Niet gewoon een rugzak maar een dier wat jij tof vindt mag voor je spulletjes zorgen. Er zijn grote en kleinere vriendjes en ze hebben verschillende extra functionaliteiten. Zo hebben de grote vriendjes schatkamertjes bij de pootjes en armen die je kunt klitten op het oog voor een wie-niet-weg-is-is-gezien-spelletjes. Ook kunnen ze hun tong uitsteken, waar jij je naam op kunt schrijven. Zo weet iedereen van wie dit vriendje is. Ook is er ruimte voor een flesje aan de zijkant of voorkant. Kortom; een coole rugzak vanaf 3-5 jaar. De kleine vriendjes is een vrolijke beginners rugzak voor de leeftijd van 1-3 jaar. Een paar kleine vriendjes kunnen wat klemmen aan de voorkant. 

Wat ze alllemaal gemeen hebben is dat ze er super lief uit zien en een heel fijn draagcomfort hebben. Het rugpand is zacht en de banden kun je vastklikken zodat de rugzak stevig op de rug blijft zitten en niet schuift als je loopt of rent. De riempjes zijn flexibel zodat je ze in kunt stellen op de grote van het kind. 

Ecologische rugzak van Affenzahn

De rugzakken van Affenzahn zijn behalve vrolijk ook nog eens voor 50% gemaakt van gerecycelde PETflessen. Door een product een nieuwe bestemming te geven verkleinen we de afvalberg. In een grote rugzak zijn zes flessen verwerkt en in een kleine 3 flessen. Hierdoor wordt de waterverspilling met 20% verminderd, het energieverbruik met 50% en de vervuiling met 60%. Nog meer een reden om te kiezen voor een rugzak van Affenzahn. 

Wij hebben een grote collectie aan beestachtige Affenzahn rugzakken, waaronder nu ook een rugzak van biologisch katoen. Wie is jouw favoriete vriendje? Hij gaat graag met je mee naar huis :)