Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Bioserie Rammelaar Bal

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

  • Bioserie Rammelaar Bal
  • Bioserie Rammelaar Bal
  • Bioserie Rammelaar Bal
  • Bioserie Rammelaar Bal
  • Bioserie Rammelaar Bal
  • Bioserie
  • Bioserie

Bioserie Rammelaar|Bal

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: 1 In voorraad

Prijs: € 9,90

Je ontvangt 10 punt(en).

OF

Product omschrijving

Deze ecologische rammelaar vormt door de felle kleuren een grote aantrekkingskracht voor de kleine man in de box. De kleine grijpvingertjes kunnen het middenstuk makkelijk vasthouden.

Eenmaal vastgehouden door kleine knuistjes begint de ontdekkingstocht. Het middenstuk eindigt zowel aan de boven- als benedenkant in een bal. De ene bal rust op een bloemvormige ring en heeft vier 0-vormige rondjes. Binnen de cirkel rolt een vrolijke balletje in de kleuren groen en blauw heen en weer.
Aan het andere uiteinde van het middenstuk wacht de andere ontdekking Deze bal bestaat uit zes langwerpige openingen. Binnenin rinkelen vier kleine balletjes. Het middengedeelte is hol. Hierdoor kunnen de kleine balletjes in de opening rollen. Dit veroorzaakt de vrolijke rammel. 


Behalve de vrolijke rammel die al snel uit daagt voor meer muziek, de kleine openingen die interessant zijn voor de kleine vingers, is dit speelgoed ook erg leuk om te ontdekken met de mond. Lukt het om de balletjes aan te raken met de tong en hoe voelen de openingen en de grote bal? Allemaal ontdekkingen die veilig zijn. Deze verantwoorde rammelaar is gemaakt van bio plastic, 100% natuurlijk en niet schadelijk. Heerlijk voelen met de mond en de bloem is ook heerlijk voor het tandvlees om te masseren.


Tof speelgoed voor kleine ontdekkers vanaf 3 maanden +


Reinigen kan met de hand door het af te spoelen met water en zeep of met hulp van de vaatwasser. Niet geschikt voor de sterilesator!
Bioserie is terecht winnaar van de Baby Innovation Green Award 2016. 


Leuk om te geven als kraamkadootje of om zelf aan te schaffen voor jouw kleine apenkop.

Lange omschrijving

Veilig voor het kind, beter voor het milieu en fijn om mee te spelen. De nieuwe kleurrijke babyspeeltjes van Bioserie zijn gemaakt van 100% bioplastic, afkomstig uit hernieuwbare plantaardige hulpbronnen. Ze bevatten absoluut geen aardolie, BPA, PVC of andere schadelijke stoffen. Baby kan dus naar hartenlust proeven, voelen en ontdekken.

WINNAAR | BABY INNOVATION AWARD | GREEN AWARD 2016

De Baby Innovation Award Verkiezing zijn de Oscars van de babybranche en worden jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve babyproducten. Bioserie heeft met haar speelgoed de meeste stemmen ontvangen voor de 'Green Award' van Nederlandse en Belgische papa's en mama's.

Neem een kijkje achter de schermen van Bioserie via dit filmpje.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.