Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Brikkon

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Brikkon - jouw basis van hout

Stel, je hebt een doos voor legosteentjes of duplo maar je weet even niet hoe je moet beginnen. Brikkon helpt je een handje door jouw een basis te geven! Wat er hierna gebeurt is het werk van de fantasie. En wat je ook bouwt, het is altijd goed! 

Het oerhollandse merk Brikkon laat kinderen in hun verbeelding duiken en spelenderwijs hun creativiteit ontdekken. Dat is niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam.

HET BEGINT MET BRIKKON
Het idee voor Brikkon ontstond terwijl onze eigen kinderen aan het spelen waren met bouwstenen. We zagen dat dwingende voorbeelden hun eigen fantasie in de weg staat. En toch is vanuit het niets beginnen soms ook moeilijk. Brikkon maakt het begin makkelijker en inspireert om verder te bouwen. Van boomhut naar brug naar huis naar kasteel naar stad: het begint met Brikkon. En daarna blijf je maken en spelen. 

Of je nu veel bouwstenen thuis hebt of maar een handvol, met Brikkon kom je snel tot een creatief resultaat. En behalve lego of duplo zijn verf of stiften ook handig als je het hout een kleurtje wilt geven. 

DUURZAAMHEID
Voor de Brikkon-producten gebruiken we hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Prachtig materiaal dat we zonder kunststof in een platte kartonnen verpakking leveren. Het product is bedacht en ontworpen door 5 Rotterdammers en wordt ook door hun gemaakt. Zo is het gehele proces in eigen beheer. 

Daarnaast is het natuurlijk helemaal mooi als je kinderen dankzij Brikkon hun oude bouwstenen weer uit de kast halen.