Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
BubbleLab zeepbellen

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

BubbleLab zeepbellen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Prijs: € 10,95

Product omschrijving

Van zeepbellen maken wordt je blij! En die van BubbleLab worden meterslang. Wie wil er geen reuzenbellen maken!


Buitenspelen is nog leuker met BubbleLab
Nog nooit was het zo makkelijk om kinderen naar buiten te krijgen. BubbleLab zorgt ervoor dat buitenspelen een feestje wordt. Bubbles maken, hollen en er eentje proberen te vangen of leuke proefjes doen met het sop, BubbleLab leidt tot onderzoek en ontdekkend spel. Hoe maak je de grootste bel? Wat heb je nodig om ook de allerjongste kinderen te laten genieten van de bellen en wat voor trucjes kun je doen met het sop? 

Alle ingrediënten voor een middag vol spel en verwondering, dat is wat er uit de koker van BubbleLab komt rollen. In de koker zitten buisjes met poeder en daarmee maak je zelf Bubblesop. Je kunt dit samen met je kind maken en begin er op tijd mee, want het sopje moet zeker een uur in trekken. 


Waarom BubbleLab
Een mooi product dat ouders en kinderen enthousiasmeert. Iedereen, jong en oud, wordt blij van zeepbellen maken. Vooral de bellen van BubbleLab worden echt meterslang! Educatief, vrolijk, gezellig, inspirerend en uitdagend! 


Ook erg leuk voor een kinderfeestje! Kinderen kunnen zelf de bubbels maken. Hoe behendiger ze zijn hoe beter ze met de stokken en het touw om kunnen gaan om mooie bubbels te maken. De ene is hier motorischer net wat vaardiger in dan de ander. Oefening baart kunst en mijn advies is 3+ Overigens vinden de kids het ook geweldig om achter de bubbels aan te rennen als jij ze maakt. Voor een feestje heb je niet genoeg aan één Bubblestok. Op BubbleLab.nl staat beschreven hoe je een extra exemplaar kunt maken. En het kokertje en een flesje afwasmiddel passen vast nog wel ergens in een vakantietas. 


Wil je BubbleLab in actie zien? Bekijk het leuke filmpje en geniet van dit buitenplezier.


Je wil natuurlijk niet teleurgesteld worden door het weer als je met enthousiaste kids en een emmertje BubbleLab buiten paraat staat.
Wat is het beste weer? Wind lijkt fijn, maar laat je bel snel stuk gaan. Een beetje wind, een beetje zon en vooral geen regen. Dan doen de Bubbles het op hun best!


Wil je toch wat hulp bij het maken van je BubbleLab-sop? In dit filmpje laten ze je zien hoe je 5 lt sop maakt. Minder kan natuurlijk ook maar dan moet je de verhoudingen aanpassen.

Lange omschrijving

Zelf maken
Met buisjes vol bubblepoeder, stokken en touw maak zelf makkelijk 5 liter sop en knoop je een mooie bubblestok waarmee je urenlang gigantische meterslange grote zeepbellen kunt maken. 

Hoe werkt het
Mix zelf de poeder uit het buisje met water en een fles afwasmiddel en je hebt vijf liter sop om uren mee te spelen.
In Nederland wordt in de handleiding geadviseerd om voor het beste resultaat om een fles Dreft te gebruiken. Mix zelf dit poeder met water en een fles afwasmiddel en je hebt vijf liter sop om uren mee te spelen. In het filmpje maken ze het van Eco afwasmiddel. Nu ben ik hier als groene shop hier natuurlijk wel een voorstander van. Daarom 

Overigens hoef je niet alles tegelijk te gebruiken. Met de helft van een buisje heb je al voldoende voor zeker een uur plezier. Je kunt het zelfs laten staan voor de volgende dag. Even roeren en het bubbelfeest kan weer beginnen.

Van het touw en de stokken knoop je je eigen bubblestok om zo de grootste bellen te blazen. En groot zijn ze! Met dit sop kun je bellen maken die meterslang de lucht in zweven. 

Heel veel bubbels, maar begin op tijd
Het sop heeft even de tijd nodig om in te trekken. Als je in de middag graag bubbels wilt maken, kun je je het beste in de ochtend al starten met de substantie. Dan hoef je niet meer te wachten en kun je direct aan de slag met een goed ingetrokken BubbleLab-resultaat.

De gebruiksaanwijzing is in het Nederlands en in het Engels.

Recycletips van BubbleLab
Wij willen alle kinderen aan het spelen krijgen en het milieu zo min mogelijk belasten. Lastig… Daarom geven we graag tips wat je met onze verpakkingen kunt doen. Super leuk om zelf te maken! Gebruik het buisje als bloemenvaasje of voor een speciaal 'collected thoughs-doosje'.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.