Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 511 94 234

Green Toys

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Green Toys ecologisch speelgoed voor binnen en buiten

Verkikkerd op Green Toys! Botsende auto's en crossen door zand en water. Dat is wat jouw spruit wil met deze wagens van Green Toys. Met deze auto's kun je ze heerlijk hun eigen verhaal laten spelen. Ze bevatten geen onderdelen die kunnen roesten en zijn stootveilig. Stevig speelgoed wat voor een kind lekker in de hand ligt. Bovendien bestaat het speelgoed uit meerdere onderdelen die allemaal in de afwasmachine mogen. Na een modderige rit kan Scooper lekker afgespoeld worden en de schuimige Submarine ontbubbelen. Green Toys is behalve veilig speelgoed ook nog eens ecologisch. Wat eerst een melkfles was wordt omgezet in dit gave speelgoed. Green choice dus!

Green Toys online kopen

Bij lekker weer lokt de zandbak buiten. Hoe tof is het als je met dumper, scooper en mixer avonturen beleefd? Nodig ook je vriendjes uit of speel het verhaal met je broer(tje) of zus(je). Green Toys speelgoed is voorzien van een poppetje die bestuurder, opzichter of werkuitvoerder is. Bij een belangrijke opdracht landt er zelfs een helicopter met de baas in hoogst eigen persoon om de vordering te bekijken. Ben je meer van het tuinieren! Met het gietersetje kun je aan de slag in je eigen tuin. Staat er een bezoek aan het strand gepland, neem dan behalve de coole auto's ook het zandbaksetje mee. Is het buiten spelen een beetje over en gaat de verwarming binnen weer aan? Ook binnen zijn er belangrijke bouwprojecten waaraan gewerkt kan worden. Het zand maakt plaats voor blokken!

Green Toys duurzaam water speelgoed

Spelen met water en speelgoed van Green Toys is nog leuker. Met de Seaplane, Seacopter en Rescue Boat met helicopter beleef je spannende avonturen op zee. Liever een James Bond-achtig type? Neem dan de Speed Boat en stuiter lekker over het water. Ook onderwater is de wereld mooi. Bekijk hem met de Submarine. Liever sterk en langzaam op kalme wateren? Sleep dan met de Tugboat een bak zand voor wegwerkzaamheden. Het waterspeelgoed van Green Toys is voor thuis in bad, zwembaden en zee geschikt.

De toffe collectie van Green Toys breidt zich steeds verder uit met nieuwe producten. Eigenlijk het hele jaar door, dus zeker een merkje om even regelmatig te checken.