Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Hoppediz

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Hoppediz ballonbal

Het lijkt wel alsof de ballonballen van Hoppediz uit lucht bestaan en eigenlijk is dat ook zo. Je blaast een ballon op in een stoffen bal en je hebt fantastisch speelgoed. De stof is reststof van draagdoeken en daarom is het ook zo sterk. Om de ballon steeds weer opnieuw te kunnen gebruiken draai je het uiteinde na het opblazen rond en vouw je dit in het extra vakje. Hierna kan het speelplezier beginnen. Je kunt de bal gooien, schoppen en laten stuiteren. Omdat de ballonbal zo licht is als een veertje heb je weinig kracht nodig om de bal te laten bewegen. Daarom is dit speelgoed zo leuk voor baby's maar ook voor kinderen en volwassenen met een motorische beperking. Deze ballonbal wordt ook gebruikt voor baby-yoga. De ballonbal blijft wel zeker een poos te gebruiken als er weinig lucht kan ontsnappen. Je kunt hem ook na gebruik leeg laten lopen. Wat overigens ook erg leuk is voor kinderen omdat er wind ontstaat als de lucht ontsnapt.

Hoppediz speelgoed online kopen

De ballonbal is zelfs geschikt voor het water en kan dus worden gebruikt als strandbal. Dat wordt rennen als er wat wind staat! Heb je een bezoekje gepland en wil je even wat klein speelgoed meenemen. Dan is de Hoppediz ballonbal hier erg geschikt voor. Het is een ieniemienie pakketje in de tas. Ook ideaal voor op vakantie. Er is altijd wel een gaatje voor te vinden. De bal heeft een  Ø ca. 25 cm en de hoes kun je gewoon wassen. Mocht de eerste ballon kapot gaan, dan heb je nog een reserveballon. Er passen ook andere ballonnen in. Let hierbij goed op de grote van de Hoppediz ballon. Je kunt bij ons altijd een reserveballon aanvragen mocht je door de twee ballonnen heen zijn die erbij worden geleverd. 

Wij verkopen de ballonbal in de kleuren Miami, Delhi, Madrid, Curacao en Lima. Veel speelplezier en nog even een tip. Dit is ook een leuk kraamkadootje of voor een verjaardag om te geven :)