Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Londji

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Londji puzzels

Londji is niet alleen een prachtig dorpje in Kameroen, maar ook een project van een aantal jaren terug wat is gebaseerd op kunst, speelgoed en spelletjes. Kunst hebben ze laten vallen, maar speelgoed en spelletjes zijn zeker te vinden in de collectie van Londji. Ze blazen traditioneel speelgoed uit de oude doos nieuw leven in door ze in een fris en modern jasje te stoppen. En dit doen ze met humor en zeer eigentijdse ontwerpen. De puzzels van Londji zijn zeker niet standaard. Zo hebben ze puzzels die je aan twee kanten kunt puzzelen zoals de 'My Tree' en 'My Pirate' of puzzels in een puzzel in 'My Jungle'. Ook de andere puzzels zijn erg uitnodigend. Klim mee met muis naar de maan van kaas in 'Up to the Moon' of puzzel een superpuzzel van 3 meter lang met 'My River' of 'My Race'. Stap in een bootje, laat je mee drijven op een rubberband of red de gevangen genomen drie biggetjes uit de klauwen van de wolf tijdens de race. 

Londji speelgoed online kopen

Behalve de bijzondere puzzels is de memo 'Ocean' en 'Wild Animals' ook niet standaard. De kaartjes die samen een setje vormen horen wel bij elkaar maar zijn niet identiek. Dit geheugenspel krijgt hierdoor net een leuke twist. En als we het hebben over speelgoed uit de oude doos mogen de tolletjes natuurlijk niet ontbreken. De Hopper Spinning top doet je denken aan een potloodje, maar als hij spint is het een zeer snelle jongen. Londji heeft een zeer uitgebreide collectie aan tolletjes in allerlei vormen. Wij hopen nog wat tolletjes toe te kunnen voegen aan ons assortiment. Ook leuk zijn de kaleidoscoop insectenogen. Kijk door het oog van een insect en zie ook wonderlijk zijn wereld eruit ziet. Neem ook eens een kijkje in de wondere wereld van Londji en gebruik hier zeker de zoom-in functie voor om alle details goed te kunnen bekijken. Bij diverse artikelen maken we ook gebruik van beeldondersteuning door filmpjes. 

Het motto van Londji is origineel speelgoed voor kinderen van 3 tot 103 jaar, want je hoeft geen kind te zijn om je kind te voelen! 
Londji heeft ook oog voor duurzaamheid door gebruik te maken van gerecycelde materialen of duurzaam materiaal.