Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 511 94 234

Makii

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Makii XL kleurplaten kopen

De XL kleurplaten van Makii zijn kleurplaten met een grote K. Niets is te gek voor de illustrators Idris van Heffen en Mielo Pouwer uit Rotterdam.
Zij zijn de oprichters van het coole creatieve merk Makii, een kinderlijke verbastering van het woord 'maken'. Deze Rotterdamse jongens hebben een groot oog voor detail. Het is namelijk onmogelijk om je ogen af te houden van deze te gekke kleurplaten. Er gebeurt zoveel en er is vanalles te zien. Een walvis in de stadsfontein, een neushoorn die oog heeft voor styling, Dieren komen bij Makii tot leven en hebben zo elk hun eigen gekkigheid en fratsen. Neem zelf gerust een kijkje! Lach en geniet. Wij vinden het dan ook super dat wij deze bijzondere XL kleurplaten van Makii in de shop aan kunnen bieden. 

Turbo grote kleurplaten stad en jungle online bestellen

Van Makii bieden wij twee kleurplaten aan die leuk zijn om online te bestellen. Stel je eens voor! Je nodigt je vriendjes uit met de uitnodigingskaarten en maakt een kleurafspraak. Leg de grote turbo kleurplaat binnen op de vloer of buiten in de tuin of op een veilige plek op straat. Zorg zelf voor krijtjes, stiften of potloden en laat iedereen mee doen om de Makii kleurplaat tot leven te laten komen. Zwart-wit is ook maar zwart-wit. De turbo grote kleurplaten zijn cool voor alle seizoenen. Bij lekker weer buiten en bij regenachtige en koude dagen heerlijke warm binnen. 

Ga je mee op avontuur met Max in de jungle of met Sem in de stad? Gebruik zeker de zoom-in functie om alle details goed te kunnen bekijken.
Zoek je nog leuk kleurmateriaal? Kijk dan eens bij de waskrijtjes van Oekonorm.  Dit is fijn materiaal voor kleine en grotere kunstenaars en kan tegen een stootje.