Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Marbushka Eco spel Bugs

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Marbushka Eco spel Bugs

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: 1 In voorraad

Prijs: € 30,00

Je ontvangt 30 punt(en).

OF

Product omschrijving

Eco bordspel Bugs
Zorgen er samen voor dat de insecten uit het stinkende luciferdoosje van professor Bugs worden bevrijd. Een prachtig cooperatief spel om samen de professor te slim af te zijn en ze een zorgeloze terugreis te geven naar Bugsville!


Professor Bugsy houdt van insecten. Om de insecten te kunnen observeren, wil hij er zo veel mogelijk vangen. Maar welk insect wil in een luciferdoosje terechtkomen? Het leven is veel leuker buiten een luciferdoosje! De insecten zijn nu op vakantie. Ze ontspannen zich in hun zomerhuizen en nemen af en toe een duik. Als de vakantiepret eindigt, moeten ze naar huis. Dat is een gevaarlijke reis, want de professor loert op hen op het pad dat naar de stad leidt... Hoeveel insecten zullen naar Bugsville terugkeren?  • Aanbevolen leeftijd: 4+

  • Aantal spelers: 2-6 

  • Speeltijd: 5-10 minuten


Lukt het jouw om de schatten verstandig in te zetten zodat je een als ruimtepiraat een flinke slag slaat?

Lange omschrijving

Marbushka eco games - Bugs
Insecten houden er niet van om opgesloten te zitten. Zeker niet in een benauwd en stinkend luciferdoosje van een door insecten geobeseerde professor. Door samen te werken kun je de insecten bevrijden. 

Aanbevolen leeftijd: 4+
Aantal spelers: 2-6 
Speeltijd: 5-10 minuten

Inhoud van het spel
1 spelbord, 1 luciferdoosje, 20 insecten, 2 dobbelstenen

Niet voor niets vind je dit prachtig en bijzonder ontworpen merk nu bij Apenkopje online. Behalve het bordspel Bugs verkopen we van het merk Marbushka ook een paar andere mooie spelletjes die je mee nemen naar de wondere wereld van Marbushka en een cool memoryspel Schepen & Kapiteinen.

Marbushka biedt een prachtige lijn, veelal handgemaakte bord- en memory spellen. Eco-print, gebruik van natuurlijke materialen en hoge kwaliteit zijn met nadruk van toepassing op deze kwalitatieve Hongaarse spellenlijn.

Werkelijk prachtig design, inhoudelijk goede spellen, zowel competitief als coöperatief voor kinderen vanaf 3 jaar oud tot en met zolang je spellen spelen leuk vindt, dus ook voor volwassenen!

Recycled - Veel van de producten zijn gemaakt van weggegooide materialen, die worden gerecyceld in nieuwe producten. Er wordt gerecycled papier gebruikt. Naast de milieuvoordelen die dit oplevert, geeft het de producten een unieke uitstraling. Veel inhoud weinig doos, dus optimaal gebruik van ruimte!

Handgemaakt - Met uitzondering van sommige gedrukte materialen worden alle eigen producten van Marbushka met de hand gemaakt. Handgemaakte producten bieden veel voordelen - elk product is uniek, de kwaliteit is hoog, de traditionele vaardigheden worden behouden en er is minder invloed op het milieu.

Organisch - Er wordt alleen gebruik gemaakt van organische materialen: papier, hout, canvas. Doel is om alleen organische producten in het assortiment in te voeren en er wordt nauw samengewekrt met de locale leveranciers om dit te bereiken. Er is gekozen voor natuurlijke stoffen, vooral bij de poppen, en de Duitse AURO kleurstoffen in ons speelgoed zijn getest om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Fairtrade - Marbushka speelgoed wordt plaatselijk in Hongarije gemaakt. De partners, leveranciers, fabrikanten en detailhandelaren zijn voornamelijk kleine, familiebedrijven. Alle producten van Marbushka worden gemaakt in eigen beheer en onder goede werk omstandigheden.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.