Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Marbushka Eco spel Drip Drop

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Marbushka Eco spel Drip Drop

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: 1 In voorraad

Prijs: € 36,00

Je ontvangt 36 punt(en).

OF

Product omschrijving

Eco bordspel Drip Drop
Wat is dat gekke geluid, dat zachte patroon? Het is het geluid van de regen die speelt met de bladeren....


Onze kleine vriendjes dwaalden rond in het bos toen de storm en het onweer losbrak, maar hoe kunnen ze in zulk slecht weer veilig thuiskomen? Onder paddenstoelen en bladeren vinden ze steeds een schuilplaats, en zo verplaatsen ze zich van schuilplaats tot schuilplaats om niet kletsnat te worden. Hun gezellige boomstamhuisje wacht al op hen met in de kachel een knisperend vuur en op de tafel een kan met warme thee. Wie komt als eerste thuis?  • Bordspel voor 2-4 personen vanaf 3 jaar

  • Duur van het spel: ong. 15 minuten

  • Nederlandse spelregels


Bescherm je vriendjes tegen de regen en ga op weg naar de warme kachel en de lekkere thee. Een prachtig vormgegeven spel en leuk om samen te spelen

Kom je mee kijken in de wereld van Drip Drop? 

Lange omschrijving

Marbushka eco games - Drip Drop
Wat is dat vreemde geluid? Het is de regen, die klinkt als muziek op de bladeren.

Bordspel voor 2-4 personen vanaf 3 jaar
Duur van het spel: ong. 15 minuten

Inhoud van het spel
1 spelbord, 4 verschillende pionnen, 1 boomstamhuisje, 2 schuilplaatsen met gras en bloem, 1 dobbelsteen met gekleurde stippen

Niet voor niets vind je dit prachtig en bijzonder ontworpen merk nu bij Apenkopje online. Behalve Drip Drop verkopen we van het merk Marbushka ook een paar andere mooie spelletjes die je mee nemen naar de wondere wereld van Marbushka en een cool memoryspel Schepen & Kapiteinen.

Marbushka biedt een prachtige lijn, veelal handgemaakte bord- en memory spellen. Eco-print, gebruik van natuurlijke materialen en hoge kwaliteit zijn met nadruk van toepassing op deze kwalitatieve Hongaarse spellenlijn.

Werkelijk prachtig design, inhoudelijk goede spellen, zowel competitief als coöperatief voor kinderen vanaf 3 jaar oud tot en met zolang je spellen spelen leuk vindt, dus ook voor volwassenen!

Recycled - Veel van de producten zijn gemaakt van weggegooide materialen, die worden gerecyceld in nieuwe producten. Er wordt gerecycled papier gebruikt. Naast de milieuvoordelen die dit oplevert, geeft het de producten een unieke uitstraling. Veel inhoud weinig doos, dus optimaal gebruik van ruimte!

Handgemaakt - Met uitzondering van sommige gedrukte materialen worden alle eigen producten van Marbushka met de hand gemaakt. Handgemaakte producten bieden veel voordelen - elk product is uniek, de kwaliteit is hoog, de traditionele vaardigheden worden behouden en er is minder invloed op het milieu.

Organisch - Er wordt alleen gebruik gemaakt van organische materialen: papier, hout, canvas. Doel is om alleen organische producten in het assortiment in te voeren en er wordt nauw samengewekrt met de locale leveranciers om dit te bereiken. Er is gekozen voor natuurlijke stoffen, vooral bij de poppen, en de Duitse AURO kleurstoffen in ons speelgoed zijn getest om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Fairtrade - Marbushka speelgoed wordt plaatselijk in Hongarije gemaakt. De partners, leveranciers, fabrikanten en detailhandelaren zijn voornamelijk kleine, familiebedrijven. Alle producten van Marbushka worden gemaakt in eigen beheer en onder goede werk omstandigheden.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.