Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Marbushka Eco spel Güs, een magisch spel

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Marbushka Eco spel Güs, een magisch spel

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Prijs: € 36,00

Product omschrijving

Eco bordspel Güs
In het bos van Güs vind je een wereld vol magie en fantasie. Ontdek wie er woont tussen de wortels van de bomen en genees planten die jouw hulp nodig hebben...


Welkom in de wondere wereld van de Güs, waar de bomen nooit stil staan en er helende kristallen uit de grond groeien. De Güs zijn de hele dag bezig om deze kristallen te verzamelen. Ze kunnen ermee boswezens helpen. Maar was het maar zo makkelijk om deze kristallen te bemachtigen. Morc houdt de Güs goed in de gaten en doet er alles aan om het hun zo moeilijk mogelijk te maken. Gelukkig zijn er kleine wezens die tussen de wortels verstopt zijn om de Güs  te helpen op hun avontuur en belangrijke missie.

 


De Güs
De Güs zijn echte plantenexperts en ze hebben de planten grappige namen gegeven met de letter ü. Ze hebben geheime recepten gemaakt, met verschillende ingrediënten voor elke plant om ze te kunnen genezen. Die ingrediënten mogen niet door elkaar komen. Alleen de geschikte combinatie van kristallen kan werken. De helende kristallen kunnen worden verzameld op bepaalde open bosplekken, maar de bomen bewegen continue en de open bosplekken wijzigens steeds. Al die veranderingen kunnen onverwachte ontmoetingen met boswezens opleveren. 


Ontzettend mooi vorm gegeven spel waarbij de deelneers de Güs zijn. Lukt het om samen de wezens te genezen door voldoende kristallen te verzamelen?   • Familiespel voor 2-4 spelers

  • Leeftijd vanaf 5 jaar

  • speeltijd ca. 20 minuten.

  • Nederlandse spelregels


Stap in de wondere wereld van de plantenexperts Gus. Kijk & geniet.

Lange omschrijving

Marbushka eco games - Güs, een wondere en fascinerende wereld die je graag wilt ontdekken.

Familiespel voor 2-4 spelers
Leeftijd vanaf 5 jaar
speeltijd ca. 20 minuten

Inhoud van het spel
1 bordspel met draaiend bos, 4 Güs, 1 Morc, 4 bosfiguren, 14 receptenkaarten, 1 dobbelsteen, 4x6 kristallen

Niet voor niets vind je dit prachtig en bijzonder ontworpen merk nu bij Apenkopje online. Behalve Güs verkopen we van het merk Marbushka ook een paar andere mooie spelletjes die je mee nemen naar de wondere wereld van Marbushka en een cool memoryspel Schepen & Kapiteinen.

Marbushka biedt een prachtige lijn, veelal handgemaakte bord- en memory spellen. Eco-print, gebruik van natuurlijke materialen en hoge kwaliteit zijn met nadruk van toepassing op deze kwalitatieve Hongaarse spellenlijn.

Werkelijk prachtig design, inhoudelijk goede spellen, zowel competitief als coöperatief voor kinderen vanaf 3 jaar oud tot en met zolang je spellen spelen leuk vindt, dus ook voor volwassenen!

Recycled - Veel van de producten zijn gemaakt van weggegooide materialen, die worden gerecyceld in nieuwe producten. Er wordt gerecycled papier gebruikt. Naast de milieuvoordelen die dit oplevert, geeft het de producten een unieke uitstraling. Veel inhoud weinig doos, dus optimaal gebruik van ruimte!

Handgemaakt - Met uitzondering van sommige gedrukte materialen worden alle eigen producten van Marbushka met de hand gemaakt. Handgemaakte producten bieden veel voordelen - elk product is uniek, de kwaliteit is hoog, de traditionele vaardigheden worden behouden en er is minder invloed op het milieu.

Organisch - Er wordt alleen gebruik gemaakt van organische materialen: papier, hout, canvas. Doel is om alleen organische producten in het assortiment in te voeren en er wordt nauw samengewekrt met de locale leveranciers om dit te bereiken. Er is gekozen voor natuurlijke stoffen, vooral bij de poppen, en de Duitse AURO kleurstoffen in ons speelgoed zijn getest om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Fairtrade - Marbushka speelgoed wordt plaatselijk in Hongarije gemaakt. De partners, leveranciers, fabrikanten en detailhandelaren zijn voornamelijk kleine, familiebedrijven. Alle producten van Marbushka worden gemaakt in eigen beheer en onder goede werk omstandigheden.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.