Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Marbushka Eco spel Ships & Captains

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Marbushka Eco spel Ships & Captains

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: 1 In voorraad

Prijs: € 16,00

Je ontvangt 16 punt(en).

OF

Product omschrijving

Memory spel Schepen & Piraten 
Lijkt het schip op zijn kapitein of de kapitein op zijn schip? Tijdens de eindeloze reizen over zee gingen beiden wel erg op elkaar lijken. Door het vergelijken van kleuren en vormen kun je de kapitein aan zijn schip koppelen.


Leuk memory spel voor kinderen vanaf 3 jaar. In het spel wordt een beroep gedaan op het onthouden van vormen en kleuren.   • vanaf 3 jaar

  • 2-4 spelers

  • speelduur10 minuten


Mooi vorngegeven memory van het eco merk Mabushka. Op één van de afbeeldingen zie je ook hoe de vormgeving van het spel tot stand is gekomen. Van elk kaartje wordt eerst een met de hand geschikderd tablet gemaakt. Uniek memoryspel wat uit daagt en een vleugje humor heeft door de karakteristieke kapiteinen.

Lange omschrijving

Marbushka eco games - Ships and Captains memory
Een hele mooie memory voor kinderen vanaf 3 jaar. 

  • formaat box: 21x21 cm
  • formaat kaarten 7,5x7,5 cm
  • inhoud  2x10 cards
  • eco-uitgave

Niet voor niets vind je dit prachtig en bijzonder ontworpen merk nu bij Apenkopje online. Behalve memory verkopen we van het merk Marbushka ook een paar mooie spelletjes die je mee nemen naar de wondere wereld van Marbushka.

Marbushka biedt een prachtige lijn, veelal handgemaakte bord- en memory spellen. Eco-print, gebruik van natuurlijke materialen en hoge kwaliteit zijn met nadruk van toepassing op deze kwalitatieve Hongaarse spellenlijn.

Werkelijk prachtig design, inhoudelijk goede spellen, zowel competitief als coöperatief voor kinderen vanaf 3 jaar oud tot en met zolang je spellen spelen leuk vindt, dus ook voor volwassenen!

Recycled - Veel van de producten zijn gemaakt van weggegooide materialen, die worden gerecyceld in nieuwe producten. Er wordt gerecycled papier gebruikt. Naast de milieuvoordelen die dit oplevert, geeft het de producten een unieke uitstraling. Veel inhoud weinig doos, dus optimaal gebruik van ruimte!

Handgemaakt - Met uitzondering van sommige gedrukte materialen worden alle eigen producten van Marbushka met de hand gemaakt. Handgemaakte producten bieden veel voordelen - elk product is uniek, de kwaliteit is hoog, de traditionele vaardigheden worden behouden en er is minder invloed op het milieu.

Organisch - Er wordt alleen gebruik gemaakt van organische materialen: papier, hout, canvas. Doel is om alleen organische producten in het assortiment in te voeren en er wordt nauw samengewekrt met de locale leveranciers om dit te bereiken. Er is gekozen voor natuurlijke stoffen, vooral bij de poppen, en de Duitse AURO kleurstoffen in ons speelgoed zijn getest om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Fairtrade - Marbushka speelgoed wordt plaatselijk in Hongarije gemaakt. De partners, leveranciers, fabrikanten en detailhandelaren zijn voornamelijk kleine, familiebedrijven. Alle producten van Marbushka worden gemaakt in eigen beheer en onder goede werk omstandigheden.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.