Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Oekonorm vingerverf Blauw

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Oekonorm vingerverf Blauw

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: 1 In voorraad

Sale € 3,40

Nu: € 2,38

Je ontvangt 3 punt(en).

OF

Product omschrijving

De Nawaro vingerverf is romig, niet druppend, heeft een hoge dekking en een natuurlijke glans. De gebruikte kleuren zijn natuurlijke, lichte verfkleuren gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.


Nawaro natuurlijke verf bevat natuurlijke kleurstoffen en zijn ideaal voor verschillende technieken die populair zijn bij kids: schilderen, stippen, sjabloneren, stempelen, kurken, bladdruk en nog veel meer - de in wateroplosbare verdunbare vingerverf is onderling te mengen - op papier, glas, hout en op vele andere ondergronden is met de vingers of met een kwast goed te schilderen - Druppelvrije verf met een perfekte dek- en lichtkracht zijn kenmerkend voor deze natuurlijke vingerverf - de vingerverf is, wanneer het droog is, overal af en uit te wrijven - het is tevens water oplosbaar en uitwasbaar.


Deze ecologische vingerverf voor kinderen, kunstenaars en ambachtslieden bevordert de creativiteit en maakt hen nieuwsgierig om te experimenteren. De verf is niet giftig!
Met de Oekonorm vingerverf haal je een doosje plezier in huis waarmee je creatief aan de slag kunt gaan. 

Dit potje met de kleur Blauw is een handige aanvulling op de al aanwezige potjes vingerverf in huis of omdat deze kleur zijn favoriet is en de bodem in zicht is.
De Nawaro vingerverf is getest met als uitkomst; ÖKO-TEST "very good" Edition 02/2015.


Creatip:
Mijn eigen favoriet is het maken van aardappelstempels. Je kunt het stempelen beperken tot papier of er een grotere uitdaging van maken door het gebruik van stof. Hiermee kun je bijvoorbeeld je eigen speelkleed stempelen of schort. Het belangrijkste is dat je samen plezier hebt.
 

Lange omschrijving

De Nawaro vingerverf is gemaakt van natuurlijke, levendige kleuren, waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Inhoud: Natuurlijke voedingsmiddelen en additieven, zoals krijt en schoon voedsel.
Oekonorm vingerverf is lactosevrij maar niet glutenvrij.

Oekonorm staat voor ecologische betekenisvolle producten die voor mens en milieu zo min mogelijk schade aan richten. Denk hierbij aan de productie ervan, het gebruik en uiteindelijk het afval.
Deze bewering van de oprichters van het sociale-partnerschap bedrijf ökoNORM is nog steeds de basis voor hun gemeenschappelijke formatieve textielfabriek.

Wil je meer weten over de achtergrond van Oekonorm, bekijk dan de 'Over pagina'.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.