Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Oekonorm Wax Crayons Gnomes 12 stuks

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

  • Oekonorm Wax Crayons Gnomes 12 stuks
  • Oekonorm Wax Crayons Gnomes 12 stuks

Oekonorm Wax Gnomes 12 stuks

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Sale € 10,80

Nu: € 7,56

Product omschrijving

Kleine krijtjes voor kleine vingertjes! De Nawaro Wax Gnomes van Oekonorm zijn perfect voor peuters en kids die leren te schrijven. De vorm van de waskrijtjes heeft een fijne grip voor kleine handjes en is hierdoor erg kindvriendelijk. Bovendien zijn ze ook geschikt voor pré-schrijfoefeningen en biedt het op creatief vlak voldoende mogelijkheden voor zowel schilderen, strakke lijnen als grote kleurvlakken.


De Wax Crayons bestaan uit puur natuurlijke ingredienten; ze zijn absoluut niet giftig en bevatten geen petrochemische waxen. 

De gevarieerder kleuren of de natuurlijke bijenwaskrijtjes stimuleren de fantasie en vormen een mooi passend geheel. Experimenteer en leer door gebruik van de verschillende kleuren en technieken. De pasteltinten staan ook erg mooi wanneer ze gebruikt worden op gerecycled papier.


De Wax Gnomes bijenwaskrijtjes zijn ook verkrijgbaar in een set van 6 stuks.

Lange omschrijving

Deze Wax Caryons Gnome van Oekonorm zijn verkrijgbaar in 6 of 12 vrolijke kleuren. Ze liggen goed in de kleine handjes en vormen hierdoor een goede basis voor de grip die nodig is om te leren schrijven. Behalve dat je er creatief mee aan de slag kunt zijn ze ook educatief verantwoord.

De Wax Crayons bestaan uit puur natuurlijke ingredienten; ze zijn absoluut niet giftig en bevatten geen petrochemische waxen.
De Stearine die we gebruiken is afkomstig van palmolie die geoogst wordt door kleine geselecteerde boeren die hun palmbomen biologisch en duurzaam cultiveren. Dit beschermd de habitat van bedreigde soorten.

De nieuwe generatie van wax crayons zijn gemaakt van vernieuwde ruwe materialen die aan alle verwachtingen voldoet. Alleen de beste natuurlijke ruwe materialen worden gebruikt om deze exclusieve wax cryons te produceren. Ontdek je een kleine witte glans op de wax gnomes van Oekonorm? Dit is het bewijs dat de crayons van goede kwaliteit zijn door het hoge gehalte aan bijenwas. 

Oekonorm staat voor ecologische betekenisvolle producten die voor mens en milieu zo min mogelijk schade aan richten. Denk hierbij aan de productie ervan, het gebruik en uiteindelijk het afval. Deze bewering van de oprichters van het sociale-partnerschap bedrijf ökoNORM is nog steeds de basis voor hun gemeenschappelijke formatieve textielfabriek.

Wil je meer weten over de achtergrond van Oekonorm, bekijk dan de 'Over pagina'.

 

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.