Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Schlori

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Schlori katoenen zwembandjes zonder weekmakers

Deze zwembandjes zijn van katoen en vrij van weekmakers. De natte weefsels van het katoen trekken samen waardoor de lucht in de zwembandjes blijft. Je blaast ze dan ook op als ze goed nat zijn. De Schlori katoenen zwembandjes kennen vele voordelen waaronder het voorkomen van een irriterende huid door het plastic en het stimuleren van een natuurlijke horizontale zwemhouding. Het gebruik ervan is even wennen, maar je zult zien hoe fijn het is voor je kind om de armen en benen vrij te hebben. We helpen je met uitleg en opnamemateriaal. Wij adviseren om de katoenen zwembandjes van Schlori te gebruiken als je kind het hoofd goed boven water kan houden en ze starten met het schoolzwemmen of een pré-voorschoolse zwemgroep waarbij de basis wordt gelegd. 

Zwembandjes zonder PVC

Voor jongere kinderen hebben we de Froschi zwemkikkertjes. Ze zijn gemaakt van EVA-schuim en vormen geen irritatie voor de huid. De Schlori zwembandjes Froschi zijn het ideale vriendje voor watergewenning. Met de zwembandjes om de armen kan er lekker gespetterd en gespeeld worden. De zwembandjes vormen de basis voor het leren zwemmen. 

Een klein zwemhulpje is zwemplank Froschi. Deze begeleid je tijdens het zwemmen met de zwembandjes of als je al zonder kan en even uit wilt rusten. Ook leuk om te hebben in een golfslagbad of zwemparadijs. 

Zwemluier van bamboe

Voor kinderen die nog niet zindelijk zijn is er de zachte zwemluier van Bamboe. Het is een one size fitts all-model. Het werkt op dezelfde manier als een wasbare luier. Met de knoopjes kun je het zwembroekje passend maken en aanpassen op de groei van jouw kleine bink. Zwemluier Beestenboel zorgt ervoor dat ongelukjes worden opgevangen.