Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Tegu magneetblokken 42 delig Sunset

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Tegu magneetblokken 42 delig Sunset

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: 1 In voorraad

Prijs: € 119,95

Je ontvangt 120 punt(en).

OF

Product omschrijving

De magneetblokken van Tegu is magisch speelgoed. Met de verschillende vormen kun je spelen, bouwen en experimenteren. Door de tegenpolen van de magneten die in het hout zijn verwerkt zijn sommige blokken maatjes en andere blokken willen niet samenwerken. Dit zorgt voor een stukje uitdaging en door de magneten is er meer mogelijk dan traditionele houtblokken. Je kunt van beneden naar boven bouwen, maar ook hout "plakken" aan een ander blok waardoor er een spatboard ontstaat van een racewagen of een vleugel van raket.


Geen gebruiksaanwijzingen of elektronica: alleen maar speelgoed dat vraagt om creativiteit zonder grenzen en inspireert jong en oud!


Tints is een kleurrijke set van 42 stukken in 9 verschillende vormen:
4, grote kolommen, 4 medium kolommen; 6 mega lange plankjes, 6 lange plankjes, 6 korte plankjes; 6 kubussen en 2 parallellogrammen, 4 kleine hoeken en 4 wielen.

+ WIELEN
De wielen vormen een hele gave toevoeging aan deze set. Hiermee kun je een coole sportwagen bouwen of een huis op wielen! 


Tegu blokken zijn altijd leuk én leerzaam! Door de magneten zijn de bouwwerken ook steviger en zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze blokken zijn ook een uitkomst voor kinderen met verminderde coördinatie. Een gemaakte creatie kan tegen een stootje en is makkelijk te verplaatsen zonder dat het uit elkaar valt. Kinderen kunnen daardoor ook met hun bouwwerk spelen en trots hun creatie laten zien aan anderen.


De blokjes zijn gemaakt van FSC-gekeurd hardhout uit Honduras, waar Tegu zelf ook gevestigd is.

Aan de binnenkant van het deksel staan een paar voorbeelden wat je met deze set kunt maken, maar de fantasie van kinderen is fantastisch en zelf creeren en leren is juist zo mooi aan het speelgoed van Tegu. Alles is mogelijk. Laat de fantasie stromen en ontdek de magische wereld van Tegu. 

Lange omschrijving

"TAY goo" 
Genoemd naar de hoofdstad van Honduras 'Tegucigalpa'.

Tegu is een product van eigen bodem; Honduras en heeft een grote sociale en economische meerwaarde voor Honduras.
De houten blokken zijn gemaakt van hardhout uit Honduras wat op een milieuvriendelijke manier is gelakt door gebruik te maken van verf op waterbasis. Hout wat wordt gebruikt voor het vervaardigen van de blokken wordt teruggegeven door elke set wat verkocht wordt. Per aankoop bij Tegu wordt er geïnvesteerd in projecten die bomen herplanten in Honduras. Ook werken ze samen met een lokale school door kinderen onderwijs te bieden. Hiermee doorbreken ze de cyclus van armoede door kinderen een stoel in de klas te geven in plaats van een vuilnisbelt. 

BOUNDLESS PLAY
It's not just a philosophy. It's a call to action.

Boundless Play is playing without an agenda and delighting in the joy of the moment. It's a race to explore and discover.

And it's how Tegu makes play new, again and again.

 
Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.