Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Villervalla

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Villervalla kinderkleding voor bengeltjes en engeltjes

Villervalla is een Zweeds kinderkledingmerk. Dit Scandinavische kinderkledingmerk betekent 'warboel of rommel' als je het zou vertalen vanuit het Zweeds. Het merk heeft de peilers stevig op de grond staan, want ze bestaan vanaf 2005. In dat jaar werd de eerste collectie stijlvolle en kleurrijke kleding uitgebracht door de oprichtster en eigenaresse Hanna Håkansson. Villervalla ontwerpt en maakt kinderkleding vanaf de geboorte tot 12 jaar (56 tot 152). Zij geloven dat alle kinderen alle kleuren van de regenboog kunnen dragen. Je kunt kleding van de gehele collectie mixen en matchen en ze zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Unisex dus! Zij creeeren comfortabele, stijlvolle, duurzame en grappige kleding. 
 

Vrij van schadelijke stoffen

Villervalla vindt het erg belangrijk dat de stoffen vrij zijn van schadelijke chemicalien. De meerderheid van hun kleding is organic en Oeko-Tex® Standard 100 gecertificeerd. Dat is wat ze bedoelen als ze kleding maken voor voor kinderen!
 
Sociale betrokkenheid
Bij Villervalla vinden ze het belangrijk om te helpen en dat doen ze door zorgvuldig gekozen partners. Ze doneren Villervalla kleding via Litauenhjälpen in Olofström en Great Andoh International School in Ghana. Great Andoh is een Zweeds-Ghanees opererende school en weeshuis voor kinderen van 1-18 jaar. Ze sponsoren ook een project onder de naam Läs för barn (lezen voor kinderen). Zij doneren boeken aan kinderen die nog niet op school zitten.
 
Villervalla is een groot succes in Zweden en ook in andere Scandinavische landen. Ook buiten Zweden doen ze het goed. Wij vinden het een eer dat Villervalla nu ook bij Apenkopje verkrijgbaar is. Wij houden wel van vrolijk en een beetje gek. Wij hopen dat jullie ook genieten van de toffe en eigenwijze prints.