Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Waytoplay - Halfweg uitbreidingsset

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Waytoplay - Halfweg uitbreidingsset

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: 1 In voorraad

Sale € 22,00

Nu: € 18,70

Je ontvangt 19 punt(en).

OF

Product omschrijving

Flexibele wegen die niet schrikken van een oneffenheid in de ondergrond. Tof speelgoed waarmee je jouw autootjes uit daagt. Bovendien ook nog eens (h)eerlijk speelgoed! Deze set is voor als je uit wilt breiden bij de set die je al hebt zodat je net wat meer mogelijkheden hebt.


Halfweg uitbreidingsset
Deze fantastische uitbreidingsset bevat acht baandelen: vier bochten, twee rechte baandelen bedrukt met parkeerplaatsen en het nieuwe speciale verbindingsdeel en koppelstuk. Met het waytoplay verbindingsstuk los je alle verbindingsproblemen op, dit was de 'missing link': hiermee leg je eenvoudig een mooie lus in jouw waytoplay autobaan.


De waytoplay baandelen zijn aan twee zijden bedrukt. Leg ze tussen of naast jouw waytoplay autobaan voor nog meer speelplezier én om even uit te rusten. Je breidt jouw waytoplay autobaan zo uit met 8 baandelen of combineer twee sets om een complete cirkel te leggen.


De flexibele autobaan is leuk om binnen en buiten mee te spelen en kan op bijna iedere ondergrond gelegd worden. Hij is gemakkelijk schoon te maken.


Psstt....Een weg leggen over de Wobbel heen en er hierna misschien zelfs onderdoor? Waytoplay is hier door zijn flexibiliteit erg geschikt voor. 

Lange omschrijving

(h)Eerlijk en tof speelgoed wat niet alleen voor binnen is, maar waarmee je buiten ook tal van mogelijkheden hebt. Waytoplay is zelfs geschikt voor op het strand of een rivier. Hoe cool is het het als je met een 4wheel door het water op de weg kunt rijden?

de VEILIGE en DUURZAME waytoplay

Waytoplay baandelen zijn gemaakt van 100% kindveilig -en vriendelijk, duurzaam, hygienisch rubbermateriaal en voldoen aan de hoogste Europese EN-71 norm voor speelgoed. Alle grondstoffen die nodig zijn voor het produceren van waytoplay vinden hun oorsprong in Duitsland. Alles komt dus van dichtbij en is volledig betrouwbaar, gecertificeerd en geregistreerd.

Voordat jouw kind meters gaat maken op de waytoplay baandelen, hebben deze zelf ook al een weg afgelegd. Om de hoge veiligheid en kwaliteitseisen te waarborgen, beheren wij de volledige productieketen zelf en werken we uitsluitend met bedrijven die wij kennen en vertrouwen. In Duitsland worden de baandelen gemaakt en gevormd, daarna volgt in Nederland de belangrijke finishing touch: de strakke witte belijning. Omdat wij de ‘impact first’ gedachte omarmen, werken we hiervoor samen met een sociale onderneming die werk biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vol aandacht en vakmanschap voorzien zij ieder baandeel van een tweezijdige bedrukking. En tot slot gebruiken we uiteraard volledig recyclebare verpakkingsmaterialen.

de OPEN waytoplay

Waytoplay levert speelplezier zonder snoeren of schermen. Omdat wij geloven in de creatieve kracht van kinderen. De baandelen vormen de basis en geven wieltjes aan de eigen fantasie. Het kind zit achter het stuur en bepaalt de route, die eindeloos is aan te vullen en zo nooit eindigt.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.