Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Waytoplay - Snelweg 24 delen

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Waytoplay - Snelweg 24 delen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Prijs: € 60,00

Product omschrijving

Flexibele wegen die niet schrikken van een oneffenheid in de ondergrond. Tof speelgoed waarmee je jouw autootjes uit daagt. Bovendien ook nog eens (h)eerlijk speelgoed!


Waytoplay snelweg
Met 24 delen heb je een gave snelweg in handen. De waytoplay autoweg is geweldig speelgoed die de verbeeldingswereld van kinderen stimuleert. Aan de slag en bouw je eigen weg voor je andere favoriete speelgoed en al je autootjes.


Met de 24-delige set maak je een mooie start met waytoplay. Het is altijd mogelijk je set later uit te breiden met extra baandelen.
Wil je toch liever wat groter beginnen? Kijk dan eens naar de gloedNIEUWE Kind of the Road met maar liefst 42 delen.

De flexibele autobaan is leuk om binnen en buiten mee te spelen en kan op bijna iedere ondergrond gelegd worden. Hij is gemakkelijk schoon te maken.


Psstt....Een weg leggen over de Wobbel heen en er hierna misschien zelfs onderdoor? Waytoplay is hier door zijn flexibiliteit erg geschikt voor. 

Lange omschrijving

(h)Eerlijk en tof speelgoed wat niet alleen voor binnen is, maar waarmee je buiten ook tal van mogelijkheden hebt. Waytoplay is zelfs geschikt voor op het strand of een rivier. Hoe cool is het het als je met een 4wheel door het water op de weg kunt rijden?

Inhoud van de waytoplay snelweg - 24 delig

- flexibele, duurzame autobaan, lengte 376cm
- 12 bochten, 8 rechte baandelen, 2 kruisingen en 2 rotondes
- altijd uit te breiden met extra sets
- je kunt er op ieder type oppervlakte mee spelen, binnen en buiten
- makkelijk aan elkaar te leggen
- spelen in je eigen verbeeldingswereld
- combineert uitstekend met je andere speelgoed

de VEILIGE en DUURZAME waytoplay

Waytoplay baandelen zijn gemaakt van 100% kindveilig -en vriendelijk, duurzaam, hygienisch rubbermateriaal en voldoen aan de hoogste Europese EN-71 norm voor speelgoed. Alle grondstoffen die nodig zijn voor het produceren van waytoplay vinden hun oorsprong in Duitsland. Alles komt dus van dichtbij en is volledig betrouwbaar, gecertificeerd en geregistreerd.

Voordat jouw kind meters gaat maken op de waytoplay baandelen, hebben deze zelf ook al een weg afgelegd. Om de hoge veiligheid en kwaliteitseisen te waarborgen, beheren wij de volledige productieketen zelf en werken we uitsluitend met bedrijven die wij kennen en vertrouwen. In Duitsland worden de baandelen gemaakt en gevormd, daarna volgt in Nederland de belangrijke finishing touch: de strakke witte belijning. Omdat wij de ‘impact first’ gedachte omarmen, werken we hiervoor samen met een sociale onderneming die werk biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vol aandacht en vakmanschap voorzien zij ieder baandeel van een tweezijdige bedrukking. En tot slot gebruiken we uiteraard volledig recyclebare verpakkingsmaterialen.

de OPEN waytoplay

Waytoplay levert speelplezier zonder snoeren of schermen. Omdat wij geloven in de creatieve kracht van kinderen. De baandelen vormen de basis en geven wieltjes aan de eigen fantasie. Het kind zit achter het stuur en bepaalt de route, die eindeloos is aan te vullen en zo nooit eindigt.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.